Dagens Jule Gæst - Maria Roy AndersenByd velkommen til

Hej, jeg hedder Maria og er 20 år gammel. Jeg har boet i Faaborg i 17 år, men flyttede til Nr lyndelse med min kæreste sidste år! Sammen har vi købt en lækker labrador som hedder Bombur.
Jeg læser til pædagogisk assistent og arbejder på Statoil i nr. Lyndelse. Og jeg elsker julen!

Hvad kan få dig i julestemning?
Noget af det første der får min i julestemning er når jeg kan løbe de første clementiner! De dugter og smager af jul! Alle juletingene i butikkerne og julesange i radioen, det gør det virkelig hyggeligt!

Hvad er efter din mening det bedste ved julen?
Det bedste ved julen er den positive stemning og de glade julesange! Selvom vejret er gråt så er man stadig glad!

Vil du helst give eller gå gaver juleaften? (Begrund gerne dit svar)
Jeg elsker at give julegaver. Fordi jeg tit virkelig bruger tid på at finde det helt rigtige! Jeg er en person som godt kan finde på at give folk noget de ikke har ønsket sig, men som jeg ved de ville kunne li!

Har du før prøvet at få et kys under en mistelten? (Hvis ja - Fortæl! Hvis nej - Kunne du tænke dig det?)
Jeg tror ikke at jeg har fået et rigtig kys under en mistelten. Ikke hvad jeg kan huske :D men jeg ville gerne, det er lidt magisk syntes jeg :)

Hvad er dit største ønske til jul?
Mit største ønske til jul.... Hm... altså, da jeg har været skilsmisse barn siden jeg var 12 ville jeg nok ønske at det ikke stadig var et problem at finde ud af hvor man skal holde jul.
Selvom jeg er flyttet hjemmefra vil jeg jo ikke sårer nogen, og jeg vil jo gerne holde jul med min kæreste. Men han har også familie. Vi holdt jul sammen sidste år, men i år bliver det hver for sig, og Bombur holder jul med mig :)

Hvor skal du holde jul i år og med hvem?
Jeg skal holde jul ved min far i år, sammen med hans kone, hende 3 børn, min lillebror, min farmor og måske min onkel og tante. Min onkel er blevet meget syg, så håber de vil holde ved os i år. Han har fået en slags sklerose sygdom. Als.

Uanset hvad, så glæder jeg mig altid til jul og til den gode mad!


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)