Kære Influenza - Hold dig væk!


Jeg tror jeg har fået lidt for meget kulde i mandags, for min hals har drillet siden i går. Har kriller og slim i halsen som irriterer mig helt vildt. I dag er det blevet værre, men jeg gør hvad jeg kan for at holde en slem halsbetændelse på afstand. Kan nok ikke slippe for det helt, men kan jeg holde den nede på minimal, så vil det være perfekt. Derfor sidder jeg nu og nyder en kop varm kakao, og resten af dagen står på en vitaminvand og noget te. Skal bare sørge for at få noget varme ned.

Senere laver jeg mig en lækker portion suppe - de var på tilbud i Føtex, så det var bare perfekt. Derudover så måtte jeg købe mig nogle nye Halls, da dem jeg havde i skabet var blevet for gamle. Så smed en hel pose ud - øv altså! De er jo ikke helt billige, så det irriterede mig lidt. Men nu har jeg hvad jeg skal bruge for at komme den dumme halsbetændelse til livs. Håber så bare det lykkedes mig. :P Må bare pakke mig godt ind under det varme tæppe iført varmt tøj og bare hygge. :D Lyder det ikke bare som den perfekte plan? *Hehe*


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)