Månedens Favoritter - December 2014Nu hvor December er over, er det blevet tid til en ”Månedens Favoritter”. Der er ikke så mange ting denne måned, men der er da lidt. :) De ikke skønheds-relaterede ting er fx mine elskede vitaminvand. Desværre kan jeg kun få disse to i min lokale Føtex, og Fakta har dem ikke længere, så det er ret deprimerende. Så jeg må desværre nøjes med disse to slags. SOMEONE GIVE ME ALL OF THEM!!! :P Derudover er der min ”Sippy Sippy Cup”. :D Jeg købte den på eBay, og jeg må sige at den er virkelig praktisk og jeg bruger den stort set hver dag nu. Et af mine bedste køb!
En anden form for drikkelse er min elskede vinter-te. :D Har drukket rigtig meget af denne i December måned – både fordi jeg har ligget syg hele måneden, men også fordi det bare smager så skide fantastisk med honning. :D

En af mine små svagheder denne måned har også været Tropifrutti vingummi. Elsker den bløde konsistens. Og mine favoritter er helt klart de orange, grønne og hvide. MUMS!!!

Og det sidste i denne kategori kommer nok ikke som en overraskelse. Nemlig duftlys. Åhhhh hvor jeg dog elsker dem. Og December har været et rent lys-festival for mig. Stort set hver aften har jeg haft stearinlys tændt, og nogle gange også om dagen. Især disse duftlys. Love them!

Nu over til de skønheds-relaterede produkter. Først er der min absolutte favorit shampoo og balsam. Disse fra Dove opdagede jeg ved et tilfælde, da jeg igennem en goodiebag fra Buzzador fik nogle prøver af balsammen. Lige siden har jeg været afhængig af duften og måden mit hår føles efter brug. De er desværre ikke ret billige, men når de er på tilbud, springer jeg altså til og køber dem.

Endnu en hår-ting er den hårolie jeg fik fra Smarthair her i December måned. Det er ikke min over-all favorit, men det er den jeg har brugt mest i denne måned, og jeg må sige at den er ret lækker! Og så holder den utroligt længe.

Jeg har også været en stor fan af glitter i denne måned. Det er jo vinter og det er lig med glitter for mig. :D Jeg har især elsket min glitterliner fra ELF og den multifarvede glitter fra Wet’n’Wild. Selvfølgelig har jeg også brugt en masse af mine forskellige andre glittere, men denne har jeg brugt mest, da der er lidt frost-feeling over den.

Til læberne har jeg især brugt denne læbepromade fra Baby Lips. Det er den bedste af dem når det ikke skal være med farve eller shimmer. Og når det kommer til farve på læberne, så har jeg været utroligt glad for min lipliner fra GOSH. Dette er Cardinal Red og det er den perfekte mørkerøde farve. Hvis jeg skulle have lidt fugt ovenpå så læberne ikke blev alt for tørre, så har jeg brugt denne læbestift fra Coolcos i farven 01 i deres matte linje. Den er ikke ret meget mat hvis I spørger mig, men den går fint sammen med liplineren fra GOSH.

Translate posts in the bottom of my site

http://feeds.feedburner.com/gizmosblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)