Søndag


Åhhh hvor er jeg dog irritere over at mine smertestillende ikke virker. Og at mit tandkød ikke bare kan tage sig sammen. *Suk* Kan ikke rigtig drikke eller spise noget, men derfor forsøger jeg alligevel med en kop te og nogle klejner. Men de smager ikke rigtigt pga. influenzaen, så det er lidt en flad oplevelse. Er ved at være godt træt af denne omgang af sygdom og uheld, og det hjælper da slet ikke at vejret er elendigt. Øv altså! Giv os noget solskin!

Nå, men nu hvor jeg alligevel er mere eller mindre handlingslammet, så har jeg fået gennemgået min indbakke, fået svaret på kommentarer her på bloggen, og nu vil jeg smide mig på langs med en bog og have ondt af mig selv. Måske sove lidt for at indhente den søvn jeg ikke har fået i nat, og så kan man håbe at smerterne ikke kommer til at påvirke mig så meget i dag. Lidt træls at skulle bruge sin søndag på den måde, men sådan bliver det.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)