Dagen efter Juleaften


Kom alt for sent i seng i nat, og derfor også alt for sent op. Og så troede jeg at bageren i Føtex havde åben - hvilket jeg godt vidste at de ikke havde - så det blev en tur i Fakta i stedet. Fik købt lidt morgenmad og hoppede så hjem og redigerede vlog og fik taget billeder til bloggen. Udover det er der intet sket, andet end at jeg har siddet foran computeren og ordnet lidt på bloggen, set lidt serieafsnit, besvaret mails og kommentarer på bloggen. Forsætter med serierne resten af aftenen og forsøger at tænke på andet end de smerter min mave giver mig i dag. Overvejer at kigge på noget nyt design til bloggen, men det bliver nok først i morgen. Håber jeg kan få lavet mig et lækkert, lyst og simpelt design til det nye år. Burde egentlig skrive en to-do-liste, for der er så meget jeg gerne vil nå den sidste uge i 2014. Kender I det? Det er sku lidt uoverskueligt. :P

Nå... Men der er stadig lidt aften tilbage. Ka' I nu hygge jer.
Translate posts in the bottom of my site

http://feeds.feedburner.com/gizmosblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)