Snart tid til at kigge tilbage på 2014


Som overskriften siger, så er det snart tid til at se tilbage på år 2014. Har været igang i nogle dage med at få skrevet et indlæg over dette år, og det kommer kort tid efter nytår. Er faktisk overrasket over hvor meget der er sket, selvom jeg ikke troede der var sket så meget. Men det har været et år med rigtig mange ned- og opture, og det er mere end jeg normalt har på et år. Så det er lidt sjovt og trist at se tilbage på. Men synes altså også at dette år er gået utroligt hurtigt!

Det er jo nytår på onsdag, og det er slet ikke til at fatte. Er slet ikke klar til at sige farvel til 2014 og hej til 2015. Det nyt år er skræmmende da jeg endnu ikke er sikker på noget som helst og kommunen begynder at trække i mig igen, selvom jeg har planer om div. ting. Føler ikke at de kan ligge de mekaniske ting fra dem og være menneskelige. Men de er jo robotter som bliver styrret af Regeringen og overhovederne. Og det ødelægger bare psyken hos mange mennesker. Og jeg er utroligt bange for at jeg knækker endeligt over denne gang, hvis ikke jeg får lov til at tage skoleopstart i mit eget tempo. Så jeg ser ikke frem til 2015. På ingen måder.

Men derfor er jeg alligevel ved at forberede mig til onsdag. Selvom jeg stadig ligger syg, så skal jeg have god mad og lidt boblevand på årets sidste dag. Jeg skal ind og handle det sidste i morgen, og det bliver rart at være fri for at være tvunget til at handle sammen med de griske mennesker onsdag formiddag. :P Det magter jeg simpelthen ikke. Så det sidste bliver ordnet i morgen.

Hvad med jer? Er I ved at være klar?
Translate posts in the bottom of my site

http://feeds.feedburner.com/gizmosblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)