Dagens Jule Gæst - Stine Holtze NielsenByd velkommen til

Jeg er en pige på 23 år og jeg bor i Korinth. Jeg blev HF student i sommers og i min fritid går jeg til skydning. Jeg er verdens elite under Team Danmark, så jeg bruger meget af min tid på min sport, da den betyder meget for mig. Jeg var med til De Olympiske Lege i London i 2012 og min målsætning er at komme med i 2016 i Rio. Jeg vandt Danmark's første nationsplads via min 6. plads til VM i år. Ellers bruger jeg min tid på min familie og venner.

Hvad kan få dig i julestemning?
Da jeg elsker pebernødder, begynder min julestemning når de kommer ud i butikkerne, men der er desværre for længe til jul når de kommer. Så jeg tror den starter for alvor d. 1 december, eller dagene op til d. 1, når folk begynder at pynte op med nisser og lys i vinduerne. Men kan også godt lide når man begynder at høre julemusik i radioen.

Hvad er efter din mening det bedste ved julen?
Stemningen og hygge ved at gøre noget sammen.

Vil du helst give eller gå gaver juleaften? (Begrund gerne dit svar)
Den er svær for jeg kan godt lide at gå og bruge tid på at købe og pakke andres gaver ind, men jeg elsker også selv meget at få gaver.

Har du før prøvet at få et kys under en mistelten? (Hvis ja - Fortæl! Hvis nej - Kunne du tænke dig det?)
Nej jeg har aldrig prøvet at blive kysset under sådan en. Det er ikke noget der betyder så meget for mig hvor man bliver kysset, men synes nu det er hyggeligt når man siger til andre at de skal gøre det, fordi de står under den.

Hvad er dit største ønske til jul?
At min familie og venner har det godt. Men en Audi ville heller ikke være en dårlig gave. ;)

Hvor skal du holde jul i år og med hvem?
Siden jeg var helt lille og kan huske tilbage, har jeg altid holdt jul hjemme hos mine forælde, så det gør jeg igen i år. Og juleaften bliver holdt sammen med begge mine forældre og min farmor og selvfølgelig min lille hund Ludvig.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)