Dagens Makeup Look (Juleaften) - The Misteltoe


Så blev det tid til at vise mit look fra i går. De sidste 2-3 år har jeg brugt kristtjørnen i min makeup, men i år synes jeg der skulle være noget andet. Så det blev altså til mistentenen. :D Det er måske ikke så tydeligt at se, men det er altså den jeg har været inspireret af. Samt det at looket er lidt frostet via glitteren og de blålig grønne farver det changerer i. Synes selv det blev super fint med det lidt smokey-agtige selve looket er bygget op af.

Og så elsker jeg den mascara jeg har brugt. Det er den absolutte bedste mascara. Den skiller mine vipper så fint og den er kulsort, hvilket en mascara altså skal være i min verden. Den jeg taler om er ScandalEyes fra Rimmel London. Den er dog stadig meget våd, men når den bliver mere "tør", så er den bare perfekt. :D

Translate posts in the bottom of my site

http://feeds.feedburner.com/gizmosblog

3 kommentarer:

 1. Hvis du lagde dig ned på højre side, ville du jo teknisk set være under mistentenen ;)
  Og den røde læbestift fra indlægget før, så kan man jo godt få nogle timer til at få 1. juledag :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Say what? :) Ville være rart med et navn fra afsender så jeg vidste hvem det var.

   Slet
  2. Ja hvem mon det kunne være ;)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)