Det store juletræ


For et par dage siden pyntede vi træet hjemme hos mine forældre, og min mor ville i år køre med farver hvid og guld, så det var det vi gik efter da vi kiggede kasserne igennem med julepynt. Billederne er en smule mørke, da vi gjorde det om aftenen, men det overlever I nok. :)

De havde ikke så meget hvidt julepynt, men vi fik da fyldt træet godt ud alligevel. Og så hjalp det også en hel del at min mor har en masse ting i guld. Plus at min søster havde lavet hamasnefnug og havde flettet en masse stjerner. Så det blev rigtig fint. Og så er det lidt sjovt at vi (min mor og jeg) begge har valgt at holde os til hvis og så for mit vedkommende sølv og hende guld. :D Men det ser altså også bare drøngodt ud når det holdes i få farver og gøres simpelt.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)