Endnu en æra er forbi

Som overskriften siger, så er endnu en æra slut for mig. Har været igennem dette et par gange nu, og det bliver ikke lettere. :P Første æra jeg afsluttede var da jeg læste den sidste bog i "Harry Potter"-serien. Det var hårdt og jeg havde svært ved at acceptere at jeg ikke fik mere fra den front. Det hjalp så lidt at filmene blev lavet, men så måtte jeg bare gennemgå samme svære accept da sidste film rullede over skærmen. Det var bare så.... trist!? Og fordi jeg er så sensitiv som jeg er, så var jeg virkelig hele følelses-registret igennem. Og det var ikke sidste gang jeg skulle opleve det, for da jeg læste den sidste bog i "Twilight Sagaen", skulle jeg igennem det samme igen. Og igen med filmene. Det er svært at tænke på at... det bare er slut!

Det er selvfølgelig ikke de eneste bog-serier jeg har færdiggjort, men jeg får bare ikke samme savn og "sorg" over at noget slutter, når der ikke er mere end 3-4 bøger i de serier. Det er mest når det gælder serier hvor der er mange flere bøger indeblandet.

De nyeste savn jeg har når det kommer til efterfølgere i bog-serierne, er fx serien "Sweep". Der er ialt 15 bøger og det var også utroligt hårdt at afslutte den. Og den er der jo ikke lavet film over, så jeg kunne ikke få "stillet min sult" efter jeg vendte sidste side i den sidste bog. Og jeg synes stadig det er sørgeligt at jeg ikke får mere fra den verden. For jeg ved ikke hvad der sker derefter og det er dét jeg godt kunne tænke mig. Det er hårdt. :P

Derudover så færdiggjorde jeg også "The Morganville Vampires" sidste år. I den serie blev det også til 15 bøger. Den havde jeg dog ikke den store nedtur over, men det var alligevel meget mærkeligt at den æra nu også var slut. Har jo fulgt den serie i mange år, og har altid siddet med en vis spænding når jeg skulle igang med endnu en bog i den serie.

Og så sidst men ikke mindst, så er der serien "House of Night", som jeg færdiggjorde i nat. Den var til gengæld hård at acceptere var slut. Det er jo også en serie jeg har læst i mange år med dens 12 bøger ialt. Og især svær at slippe fordi jeg ikke synes jeg fik helt den afslutning som jeg gerne ville have. Den står meget åben og det er svært at.... være okay med.

MEN! Jeg har stadig en masse bøger at læse, som jeg endnu ikke har fået læst. Og jeg har jo stadig en meget lang serie, som jeg endnu ikke har fået færdiggjort. Skal nok starte forfra med den, da jeg ikke kan huske ret meget af det jeg har læst, såå.... hvis jeg vil starte endnu en lang serie, så kan jeg jo altid gå igang med "The Vampire Diaries", som har 13 bøger og 6 bøger i "Stefans Diaries". Så der er da lidt at tage fat i. Nåede kun halvvejs med den serie da jeg pludselig mistede interessen for den. Men starter jeg forfra, kan det være at den fanger mig igen. Det må tiden vise.

Har jo så mange bøger jeg gerne vil læse. :D Og får muligvis også købt nogle bøger i en meget gammel serie, som min mor og søster begyndte at læse for mange år siden, og som der for et par år siden udkom endnu en bog af. Der er her tale om "Jordens barn". Der er kun lavet én film over den første bog, som hedder "Hulebjørnens Klan". Det er normalt ikke den slags bøger jeg læser, men... den har været en del af min barndom og det kunne være lidt nostalgisk at have den i min samling, sammen med de efterfølgende bøger der er i serien. Såå... Det er en jeg overvejer at købe, også selvom jeg så kommer til at mangle nr. 4 og 6. Kan jo håbe jeg kan finde dem på et tidspunkt. :)

Men... jah... Jeg vil tage næste bog frem og gå igang med noget nyt læsning. Igen en genre som jeg normalt ikke læser, men har hørt meget godt om den. :DTranslate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)