Shopping af Skønheds Produkter for Studenter på et Budget

Er du studerende og på et meget stramt budget, så kunne en side som Studiz.dk være lige noget for dig. Jeg ser i hvert fald selv frem til at benytte mig af det når jeg bliver studerende igen. For jeg kan jo desværre ikke rigtig benytte mig af det nu, selvom økonomien er den samme som hvis jeg var på SU. MEN! Det betyder jo så også bare at jeg kan dele ud af mine gode råd, når det kommer til shopping på lavt og SU-lignende budget.

Det synes jeg efterhånden der mangler lidt i blog-verdenen, da rigtig mange bloggere fokuserer på designer-møbler, -tasker og -tøj. Og det er der jo ikke ret mange der har råd til. Så det der med at blive inspireret af sådanne bloggere kan godt være lidt nedtur, da man jo ikke har råd til at købe de lækre ting selv. Derfor er det vigtigt, at der findes nogen der ved hvordan man finder de billige men stadig super lækre ting, som man i stedet kan forkæle sig selv med. Og det mener jeg at jeg godt kan. :D

Denne gang vil jeg fortælle hvordan man kan anskaffe sig nogle af de lækre sager man ser i blogger verdenen, men til billige penge. Men først vil jeg anbefale jer to online shops, som jeg varmt kan anbefale jer. Kender I ikke allerede til dem, så synes jeg I skulle smutte ind forbi og tjekke dem ud. Jeg regner med at jeg på et senere tidspunkt vil skrive indlæg, hvor jeg anbefaler jer de ting jeg synes bedst om fra hver side. Så hvis det kunne have interesse, så hold øje. :) Siderne er følgende: ELF og MUA. Men først til de ting I kan finde billigt på eBay.
De ting jeg har fundet frem her, er alle nogen jeg selv har og som jeg er super glad for allerede. Det er rart at man kan spare en masse penge, og at det kun kræver at man har lidt tålmodighed, da fragten godt kan tage ret lang tid. Men det er så klart det værd! :D Men når det er eBay man handler på, så HUSK det med told og pris. Køber I uden for EU, så hold jer under 80kr, og inden for EU skulle det meget gerne være toldfrit. Så husk at holde øje med hvor det bliver sendt fra. :)

Den første ting er en Makeup Taske som her kun koster små 15 kr (plus/minus). Det er altså med gratis fragt. Noget som jeg ret ofte går efter. Den har en rigtig fin størrelse, og synes faktisk at kvaliteten er rigtig fin når man tænker på hvad den har kostet. Den er klart en favorit til weekend-tasken hvis man skal på en lille ferie. :D Ønsker man en større, så er det jo bare at søge efter det derinde.

Den næste ting er noget, som jeg normalt kun køber igennem ELF, da jeg ELSKER deres brushes, men jeg har længe ledt efter en stor børste til pudder eller blending af concealer, og der er disse altså bare fantastiske. Har en af de store og en af de små, og de er altså bare super bløde. Så står du og mangler nogle lækre Makeup Brushes, så tjek disse ud. De koster mellem 8-14 kr alt efter hvilken du vælger. Dét er sku da en helt okay pris, eller hvad? :D

Nu hvor vi er ved vores brushes, så synes jeg også at man skal have en Makeup Brush Case, så de ikke ligger og roder rundt nede i tasken eller ligger og samler støv på makeup-bordet. Så disse til ca. 10 kr er et rigtig godt alternativ til de dyre af slagsen.

Vil man gerne beskytte dem en smule mere og passe på formen af de skønne hår, så kunne Makeup Brush beskyttelses net være rigtig godt at anskaffe sig. Disse koster 6 kr for 10 stk. Dét synes jeg altså er en kanon pris. Jeg bestilte så også derfor 2 pakker hjem. *Hehe* Ens brushes ligger så godt beskyttet, og de holder derfor deres originale form, og det kunne simpelthen ikke blive bedre. Så jeg kan virkelig anbefale disse.

En anden ting, som jeg selv længe har kigget efter er denne Beauty Blender Sponge. Jeg har set den flere steder til ufattelig latterlige priser, og det ville jeg altså ikke give. Så jeg ledte efter dem på eBay og fandt dem til kun 6 kr stykket. Så har man jo råd til at købe et lidt større parti hjem. Jeg bestilte dog kun 2 stk da jeg lige ville teste dem, men må sige at jeg er rimelig imponeret. Nu vil jeg også kigge efter de små, som er gode i øjen-regionerne.

Noget som også har været meget oppe og vende er Konjac Sponges. Nogle natursvampe som skulle være super lækre mod ens hud. Og jeg kan kun være enig. Jeg elsker dem, og jeg har faktisk en del. Så smut ind og køb jeres egne til under 10 kr stykket. Det er LANGT under prisen som I ser i butikkerne herhjemme, og det er de rigtige svampe.

Sidst men ikke mindst, så har jeg været henne og teste en utroligt billig Eyeliner/Eyebrow Pencil. Jeg er jo desværre ret meget ramt af psoriasis i ansigtet, og derfor har jeg mistet mine bryn. Jeg bliver så nødt til at tegne dem op. Desværre så er de eyebrow pencils jeg bruger utroligt dyre, men de har til gengæld forskellige farver at vælge imellem, og de har nogle meget naturlige farver. Denne til 6 kr er lidt mere over i den rødbrune farve, så ved ikke helt... Men den er slet slet ikke dårlig. Jeg er imponeret over den trods den rødlige farve, og jeg bruger den. :D Så skal I bruge en lidt rødlig farve, så er dette en sikker vinder.

Det var hvad jeg havde til jer i dag når det kom til billige alternativer. Håber I kunne bruge det til noget. :)


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)