Min fremtidige skoletaske?!

Jeg har stadig planer om at starte uddannelse igen, og derfor er det også vigtigt at jeg har en ordentlig skoletaske. Den jeg har nu er efterhånden ret træt af se på. Den fungerer stadig fint, men den er bare... så pæn længere. Men de dage hvor jeg skal have mere med, er det nok den bedste at tage i brug. Til dage hvor jeg derimod ikke skal have ret meget med, der er den nye her fra Adidas perfekt. :D Den er super simpel, sort og så er der et ekstern rum med egen lynlås til en eventuel laptop. Sådan en skal jeg også ud og have investeret i på et tidspunkt, men hvornår det bliver muligt er stadig uvis.

Men denne taske er altså en ny addition til min skolestart (når den kommer altså). Sidste måned fik jeg jo også syet mig selv et nyt penalhus og jeg har fået købt lidt nye skriveredskaber, så nu er jeg efterhånden ved at være helt klar. Dog mangler jeg lidt notesbøger osv, men det venter jeg med til jeg kommer nærmere. For jeg ved jo endnu ikke om jeg kommer ind på uddannelsen. Så det må tiden vise.
Tasken her er købt hos Spartoo, som... ja... jeg handler en del hos dem, og jeg har efterhånden ret mange sko og tasker derfra. :P Men der er altså mange penge at spare når de har tilbud.

Så... Jeg håber at jeg snart finder ud af hvornår jeg skal starte uddannelse igen, og om jeg overhovedet kan komme ind. Og tiden går jo stærkt, så skal allerede nu begynde at undersøge det.Translate posts in the bottom of my blog

1 kommentar:

  1. Det lyder såå spændende, jeg synes det er sejt at du gør dig så mange gode forberedelser og øver dig i tanken om at du skal i skole. Jeg ved godt at bliver en kamp for dig, men du er i det mindste villig til at forsøge og det er fandeme sejt gået søde.. Er du kommet frem til hvad skole du helst vil forsøge med?

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)