Klipper mit hår igen

Jeg har i et par uger nu irriteret mig over de hårknuder jeg ikke kunne rede ud af håret, så jeg besluttede mig for at det var på tide at få klippet spidserne af. Men tænkte her i nat, da jeg lå i sengen, at spidserne nok ikke var nok. Der skulle mere af. Besluttede mig så for 15-20 cm, men da jeg stod med saksen i morges, fik jeg lidt kolde fødder. MEN! 15 cm skulle der altså af, så det kom der. Og hold da op det blev kort. *Hehe* Eller sådan føles det jo altid når man går fra langt til korte hår. Men det vokser jo ud igen, så ingen skade sket der, hvis man fortryder senere. Men jeg er faktisk ret glad for længden. Nu glæder jeg mig bare til at sætte håret senere inden jeg skal ud af døren. :) Bliver spændende at se hvordan det så ser ud der. Men altså.... mit hår er blevet en DEL kortere. :D

Næste ting der så skal ske når jeg får tid til det, er hårfarvning. Udgroningen skal have en omgang, og så håber jeg at jeg kan finde en billig afblegning, så jeg kan få de lyse spidser tilbage. :D

Translate posts in the bottom of my site

2 kommentarer:

  1. Kender det godt. Mit hår går til midt ryggen, og fredag skal jeg sidde model og have lavet en long bob, som går til cirka skulderne, så det er også en del der skal af :).

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)