Det var rart at se dem igen

Kom hjem ret sent til aften, men jeg har haft nogle super hyggelige timer sammen med de skønne kvinder i psyke-gruppen. Jeg tager altid hjem derfra med et kæmpe smil på læben. Det er så skønne mennesker og jeg har virkelig savnet dem de gange hvor jeg har ligget syg. Vi skal så mødes igen allerede på onsdag, og så skal vi ud og spise sammen i Februar i Odense. Bliver simpelthen så hyggeligt. :D Og så er det på Flammen, som jeg altid gerne har ville ind på, men aldrig haft muligheden for. Så det er en dag jeg virkelig glæder mig til.

Nu skal jeg så bare lige have overstået mine to tider hos lægen i morgen. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal forvente, men jeg håber at vi får fundet på noget. Men mulighederne er bare så små, når jeg ikke selv kan smide penge til. /:

Ellers har det indtil videre været en stille og rolig dag. Havde lidt håbet at der ville ligge en masse sne når jeg stod op, men der måtte jeg desværre skuffes. Ville så gerne ud og tage en masse billeder, men... nej.. Er bange for at vi her syd på ikke får lov til at opleve vinteren før det bliver forår. Og det ville jeg virkelig blive ked af. Men det kan man jo ikke rigtig styre. *Hehe*

Nå, men jeg vil spise færdig og så vil jeg læne mig lidt tilbage og nyde stilheden, inden at jeg skal i seng og op kl bræk for at komme til lægen. Hvorfor gik jeg dog med til at få så tidlig en tid? *Suk* Men så må jeg tage et par timer på øjet når jeg kommer hjem igen.
Ha' en fortsat god aften alle sammen. :D Og sov godt når I kommer så langt.

Translate posts in the bottom of my site

4 kommentarer:

 1. Du kan godt glæde dig til Flammen, men pas på.. De har overdrevet meget at vælge imellem og man kan virkelig komme til at spise alt for meget. Sidste gang jeg var derinde, kunne jeg næsten ikke køre bilen hjem.. ha ha.. :P

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har heldigvis chauffør på, så jeg kan bare spise løs :D

   Slet
  2. Nice.. men nu er du advaret.. der er såå mange lækre ting. :P

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)