Hvad tiltrækker mig når det kommer til bøger?

(Dette er et af mine gæsteindlæg fra LoveBooks)
Jeg er nogle gange blevet spurgt ind til, hvad det er der gør, at jeg falder for en bog, og det har jeg tænkt mig at komme ind på denne gang. Der er selvfølgelig nogle faste ting der er gældende for at jeg ender med at købe en bog med hjem, og titlerne er selvfølgelig en hel del med til at jeg falder for en bog. Derudover er en fængende kort tekst på bagsiden også ret vigtigt. Dog kan denne godt snyde en del, så det er ikke det der gør udfaldet alene. Derudover så er der jo også genren. Er det inden for Fantasy, Krimi, Gys og bare generelt i den magiske og paranormale verden, så er jeg solgt. Jeg elsker at læse om sådan noget, og når det så er krydres med lidt dramatik, kærlighed og mystik, så har de hele pakken. Hvis de selvfølgelig vel og mærke er gode, men det ved man jo først når man får dem læst.

Kender jeg ikke indholdet og genren, så er det helt klart coveret der tiltrækker mig mest. Det er det der gør mig nysgerrig og får mig til at tage bogen ned fra hylden og undersøge den nærmere. Er skrifttypen flot og fængende, så bliver mit grafiske hjerte glad. :) Og er forsiden tilmed smukt designet, så kan jeg ikke få armene ned.

Noget mange nye bøger bliver produceret med for tiden, er disse forskellige strukture og det synes jeg er virkelig lækkert. Matte, blanke og endda krom-agtigt-design er noget jeg synes bøgerne bliver mere lækre af at se på. Synes det er fantastisk at de er begyndt med det, og det ser bare så flot ud når lyset rammer bøgernes overflader og man derved kan se de forskellige designs træde frem.

Har bøgerne ikke disse forskellige strukture gør det nu ikke noget. De kan sagtens være smukke uden, og det er lige så meget dem med forskellige overflader, som dem med en mat eller hel blank overflade, som jeg falder for. Og jeg har en del af begge slags. Men coveret må altså meget gerne være smukt udført.
Bøger er nu smukke. Og jeg ville gerne have mange flere end dem jeg ejer på nuværende tidspunkt. Desværre er de jo ikke gratis, så… jah.. Man må bare spare op. :D For smukke bøger kan man ikke få nok af.

Translate posts in the bottom of my site

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)