Det startede totalt skævt

I dag er en af de dage jeg bare gerne vil have overstået. Jeg havde en samtale med min læge i morges kl. 8, men har åbenbart ikke hørt mit vækkeur, så jeg nåede ikke derned før til min tid til blodprøve. Så nu skal jeg have skrevet til min læge og undskylde og bestille en ny tid. HADER når det sker. Føler mig så dum! Men sket er sket.

På vej hjem begynder cyklen også at drille ekstra meget. Der er noget galt med gearene, så pedalerne laver nogle slemme ryk når man træder til, så skal ned til min far og have dem spændt ordentligt. Det er livsfarligt at køre rundt med sådan en fejl på cyklen.

Så godt irriteret og godt træt kørte jeg ned for at handle ind til en gang hurtig aftensmad. Jeg er i et humør i dag, som gør at jeg ikke gider stå og lave det store, så det skal kunne passe sig selv i ovnen. Det blev så til nogle pizza-boller og noget færdig-salat. Ja det er måske ikke det bedste, men det er fint nok når man ikke er i humør til noget som helst andet. Og smed også lige et par juice med i kurven - glæder mig især til at smage den med æble og hyldeblomst, som jeg ikke har set før - og så dumpede der også lige en nupo-bar ned i kurven da dem jeg havde i køleskabet var blevet for gamle, og da jeg ikke havde fået noget morgenmad endnu, så havde jeg brug for et eller andet hurtigt.

Regner med at jeg lige hurtigt vil tage mig et bad nu her, og så vil jeg smide mig i sofaen med den sidste bog i serien "House of Night". Håber dagen bliver bedre, ellers må jeg bare begrave mig lidt. :P

Translate posts in the bottom of my site

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)