Det viste sig at blive en god dag!

Jeg kom ikke op i morges da vækkeuret ringede, så jeg valgte at tillade mig selv at sove lige et par timer længere, og det lader til at det var tiltrængt. For jeg har fået nået næsten alt på min to-do-liste til i dag. Det er så skøn en følelse, og jeg var bange for at jeg ikke havde energi og overskud til at få det gjort, men humøret har været højt, så det gik super fint. Kunne dog ikke have alt med hjem da jeg var nede og handle, men resten kan jeg hente i morgen eller mandag. :D

Men sådan ser min to-do-liste altså ud for i dag:

Ringe ind til Huset og få ordnet mødeplan og penge til spisning
Til lægen og få taget blodprøver
Bestille ny tid til blodprøve
Bestille tid til samtale hos lægen
Været på posthuset efter pakke
Få handlet ind til weekenden
Få tjekket op på skimmel og andet i lejligheden (udlejers bror kigger forbi)
Rydde op i klædeskabet
Rydde op i stuen
Sætte opvask på plads
Få lagt tøj sammen
Støvsuge og gøre rent
Vaske vindues karme af (skimmel)
Klippe kløer på Prinsen og viceværtens mor's kat
Lufte ud
Finde de serieafsnit frem der blev sendt i går
Skifte stearinlys ud i div. stager
Lave lækker aftensmad
Hygge resten af aftenen

Som sagt, så er der et par enkelte ting jeg ikke har nået i dag, og ikke fået gjort helt 100% - såsom indkøb, men det er noget der kan vente til i morgen eller mandag, så det haster ikke. Men hvor er det dog rart at kunne se, at de andre ting er færdige og man nu bare kan nyde de to sidste punkter på listen. Ahhhhh! :D Og så skal jeg altså bare hygge mig i weekenden.

Nå, men jeg vil skride. :D Vil spise tidligt i dag. Kan være I får billeder herinde senere. Skal prøve noget som jeg fik idéen til i går. Nu må vi se om det bliver lige så godt som det lyder i hovedet. *Hehe*


Translate posts in the bottom of my blog

2 kommentarer:

 1. Elsker virkelig når man får udrettet en masse ting og så bare kan fine ro og nyde det bagefter.. Jeg tror også jeg skal ha lave en liste en af dagene, synes jeg har alt for mange løse ender..

  Håber du får en super lækkert weekend..

  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Får jeg ikke skrevet en liste, så kan jeg ikke huske alt det jeg skal. :P

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)