Nyt køb - Mobil Taske

Hvem havde troet at det skulle være så fandens svært at finde et sleeve eller en taske til ens mobil? Jeg har siden jeg fik min HTC One ledt efter en som den kunne være i, men alle har simpelthen været for små. Virkelig irriterende! Jeg er nemlig ikke interesseret i dem, hvor telefonen skal sættes fast i, for jeg hader at have sådan et træls cover hængende og flagre omkring telefonen når jeg bruger den. Nem det skulle bare være en taske den kunne puttes i, så den ligger sikkert i tasken eller lommen når man er på farten. Men jeg har simpelthen ikke kunne finde en.

Lige indtil jeg en dag sad og kiggede lidt på eBay og jeg søgte efter tasker til HTC One, og der dukkede denne op. Den kostede ikke ret meget - mener det var under 30 kr - så jeg tænkte at jeg ville prøve at bestille den hjem og se om den var noget jeg kunne bruge. Har så haft den i et par dage nu, og jeg er faktisk ret imponeret over den. Godt nok er det nogle meget billige materialer de har brugt til den, og nogle af syningerne og samlingerne er heller ikke lige det kønneste, men... til den pris, så gør det mig faktisk ikke det store. Men jeg er super glad for at det har vist sig at mobilen kan ligge deri MED et cover på. Det plejer nemlig også at være et problem når jeg har ledt efter tasker til den. Såå... Slet ikke dårligt. Og rummene til kort, er ikke de der trælse slags som man altid finder på billige ting. Nej de er faktisk imponerende gode. :) Der er plads til kortene uden at de skal presses ned med vold og der kommer heller ikke klister på dem, som også plejer at være et problem. Såå... Slet ikke dårligt. :D

Helt klart pengene værd. :) Kunne være man skulle bestille nogen hjem i andre farver!? I hvert fald en i hvid. Elsker jo gadgets i hvid, så... helt klart at jeg skal have en i hvid.

Translate posts in the bottom of my site

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)