Min læbeprodukts samling

Denne samling bliver også så småt større og større. Jeg har ikke rigtig fået brugt så meget læbestift de seneste par år, faktisk kun gloss, men det skal ændres nu. Nu skal jeg igang med at bruge nogle af alle mine skønne farver. :D 2015 bliver mit læbestift-år. That's for sure!

Men her skal I få lov til at se hvad jeg ligger inde med lige nu...

Det første jeg viser frem er liplinere, og det er selvfølgelig fordi dette naturligt er det første man tager på. Har ikke så mange endnu, men håber at min samling bliver større med tiden. Lige nu koncentrere jeg mig om at finde nogle farver jeg kan bruge til hverdag. Nemlig nogle nude og mauve-tonede farver. Den seneste jeg har fået hjem er en af disse perfekte farver, og skal meget have en mere i min samling.

Listen I får her er i den rækkefølge som jeg har lavet swatches af på hånden. Går fra venstre mod højre.
- Yves Rocher (Yira) Nr. 191 i farven Brun Rose
- Yves Rocher (Luminelle) i farven Naturel
- ELF i farven Spice
- Wet'N'Wild Nr. 6 i farven Flirty Kiss
- Wet'N'Wild Nr. 2
- Wet'N'Wild Nr. 8 i farven Coralic Beige
- Coolcos Nr. 013 (tror jeg - er ikke helt sikker)
- Coolcos Nr. 008
- MaxFactor Nr. 06 i farven Mauve Moment
- GOSH Nr. 003 i farven Cardinal Red

Og nu til læbestifterne. :D

Starter med mine nude farver. Der er nok nogen der vil mene at nogle stykker i de andre kategorier passer bedre ind i denne, men jeg har delt dem op efter hvad jeg synes de passer ind i.

Jeg bruger ikke mine nudes ret meget, men det er en af disse som jeg har brugt mest. Nemlig den fra Clinique. Der er ikke så kraftig farve i den, så den har været fin nu hvor jeg ikke gik ret meget med læbestift. Men nu skal I da lige få lov til at få liste over hvilke det er.

Nr. 1 - GOSH Velvet Touch Lipstick Nr. 134 i farven Darling
Nr. 2 - Clinique i farven Bamboo Pink
Nr. 3 - ELF i farven Fantasy
Nr. 4 - ELF i farven Nostalgic

Har faktisk ikke ret mange i denne kategori, og det er mere fordi jeg ikke rigtig synes jeg kan bære det. Men har da et par stykker. De er gode at lege med når man skal lave ombre-læber.

Nr. 1 - ELF i farven Captivating
Nr. 2 - MUA i farven Shade 16 - Nectar

Så er vi nået til de pinke farver. I disse er der 2 jeg har brugt fast, og det er igen dem som ikke har ret meget farve men derimod en masse shimmer. Men har købt en ny for nyligt, og den bliver den perfekte hverdags-pinke læbestift.

Nr. 1 - MUA i farven Shade 15 - Juicy
Nr. 2 - MaxFactor Nr. 625 i farven Magenta Divine
Nr. 3 - Maybelline Nr. 162 i farven Feel Pink
Nr. 4 - Yves Rocher Grand Rouge Nr. 71 i farven Rose Poundré
Nr. 5 - Rimmel London Nr. 006 i farven Pink Blush
Nr. 6 - Yves Rocher (Couleurs Nature) Nr. 05
Nr. 7 - Heng Fang Nr. 1
Nr. 8 - Rimmel London Nr. 163 i farven Moonbeam

Så blev det de røde's tur. Jeg har haft rigtig svært ved at finde en god rød, men har fundet et par stykker nu som er rigtig fine. Både nogle varme røde, nogle mørke røde og nogle kolde røde.

Nr. 1 - MUA i farven Shade 13
Nr. 2 - MUA i farven Shade 8
Nr. 3 - Coolcos Shiny Lipstick Nr. 07
Nr. 4 - Coolcos Mat Lipstick Nr. 01
Nr. 5 - GOSH Nr. 140 i farven Tutti Frutti
Nr. 6 - ELF i farven Cheerful Cherry
Nr. 7 - ELF i farven Posh

Noget jeg aldrig troede at jeg ville gå med er berry farvede læbestifter, men de er faktisk utroligt flotte! Derfor har jeg altså også et par stykker efterhånden. :D

Nr. 1 - MaxFactor Nr. 690 i farven Aubergine
Nr. 2 - Yves Rocher Grand Rouge Nr. 24 i farven Violine Lumineux
Nr. 3 - Heng Fang Nr. 54
Nr. 4 - Coolcos Creamy Lipstick Nr. 23
Nr. 5 - Coolcos Mat Lipstick Nr. 05
Nr. 6 - Collection 2000 Nr. 7 i farven Mudslide
Nr. 7 - ELF i farven Gypsy

Sidst men ikke mindst, så er vi nået til glosserne nu. Jeg har haft mange mange flere af disse, men med tiden så har jeg enten brugt dem op og ikke købt nye eller smidt dem ud fordi jeg aldrig fik dem brugt. Men jeg har altså stadig nogle stykker tilbage, og hvis I spørger mig, så er de skønne. :D Også selvom jeg ikke får brugt dem så meget længere.

Nr. 1 - MUA Intense Kisses i farven Sealed with a Kiss
Nr. 2 - MUA Intense Kisses i farven Pucker Up
Nr. 3 - MUA Plumping Lip Glaze i farven Shade 4 - Coral Couture
Nr. 4 - MUA Plumping Lip Gloss i farven Pin Up Pink
Nr. 5 - GOSH Light'n Shine - Kender ikke navnet men den er lys pink med shimmer
Nr. 6 - GOSH Light'n Shine - Kender ikke navnet men den er klar med flerfarvet shimmer
Nr. 7 - GOSH Light'n Shine - Kender ikke navnet men den er gylden med shimmer
Nr. 8 - GOSH Intense Lip Colour Nr. 304
Nr. 9 - GOSH Intense Lip Colour Nr. 301
Nr. 10 - (Ikke på swatch-billedet) Wet'N'Wild Glassy Gloss

Ja det var så min samling. :D Den er ikke så stor, men den er der.

Translate posts in the bottom of my site

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)