Nye Pyjamas Bukser

Jeg har faktisk kun ét par pyjamasbukser og de er efterhånden ved at være slidt allerede, da jeg gerne skifter til weekendtøj når jeg kommer hjem hver dag. Så jeg trængte virkelig til et par mere. Men jeg er bare utroligt kræsen mht. kvaliteten og gider ikke dem med det "stive" stof. Så da jeg så disse var i et mere blødt materiale så måtte jeg bare prøve dem på. Mønsteret er måske ikke liiiige mig, men hvem bekymrer sig også om det, når man bare skal tulle rundt i dem herhjemme? :D Så jeg købte dem med hjem. De koster vist omkring 70-80,- i Føtex lige pt.

Translate posts in the bottom of my site

2 kommentarer:

  1. De ser super lækre ud.. Lyder et forkert hvis jeg siger at jeg gerne vil i dine bukser.. ha ha ha
    Sorry, er lidt overtræt.. :P

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)