Goodiebox Januar 2015

I morges fik jeg en mail der fortalte mig at min Goodiebox lå klar nede på posthuset til mig. Se det var jo en lækker overraskelse. :D Jeg havde ikke rigtig nogen forventning til denne box, da December boxen virkelig skuffede mig. Så jeg vidste at sandsynligheden for, at der ville være noget i denne jeg ville kunne lide, ville være lille. Og det var meget godt at jeg ikke havde store forventninger til den, for der er faktisk kun 2 ting ud af de 5 som jeg er okay tilfreds med eller meget glad for. Og for at forklare nærmere, så synes jeg bare vi skal komme til beskrivelsen af indholdet. :)


Full-sizes

* Urban Veda Radiance Body Scrub - Denne store tube var den første ting der sprang mig i øjnene. Både fordi det er en full-size og fordi ordet "Scrub" gjorde mig glad. :D Har I fulgt med på bloggen i noget tid, så ved I at jeg elsker scrubs. Og her er det både til håret, ansigtet, kroppen og hænderne. Denne er en body scrub og dem har jeg et par stykker af i forvejen, men jeg elsker at bruge nogle forskellige fra gang til gang, så jeg byder denne skønhed mere end velkommen i min samling. :) Duften er helt fantastisk og der er en perfekt mængde "korn" i den. Jeg er forelsket og jeg ser meget frem til at prøve den allerede i morgen eller i aften når jeg kommer hjem inden sengetid. :P

* Pixi Beauty Tinted Brilliance Balm - Denne var den næste ting mit øje faldt på, og var sådan lidt... "Blaaah" da jeg tænkte at det bare ville være endnu en læbeting jeg ville blive skuffet over. Synes ikke rigtig Goodiebox endnu har kunne formå at gøre mig tilfreds når det kommer til læbeprodukter. Og farven af denne er slet ikke hvad jeg ville gå efter - det er nemlig en coral-farve, men... jeg er ikke helt afvisende nu hvor jeg har testet den. Har dog ikke testet den sammen med makeup (altså et look), men farven er ikke helt dum alligevel. Stadig ikke en jeg ville vælge hvis jeg selv skulle tage valget, men.. ja jeg synes det er svært, men den skal helt klart testes, og om ikke andet, så er det jo en balm, og det kan man altid bruge her i vinter-perioden.


Vareprøver
Hvor er jeg dog træt af alle de evige cremer de sender med. Og ja jeg ved godt at rigtig mange mennesker er glade for dem, men jeg bruger dem ikke selv da min hud i forvejen er meget fedtet, og så er det bare ikke rart at skulle smøre mere fedtelse på. Og så er jeg irriteret over de mange vareprøver, da det jo som regel er ting man får med gratis ved et køb, så man føler sig en smule snydt, men tja... Sådan er det jo. Så er det jo meget godt at cremerne ikke kommer i full-size men netop i vareprøve-størrelser.

* Monu Illuminating Primer SPF15 - Dette er en af de ting jeg er meget splittet med. Der står det er en primer og har da også testet den, men synes ikke den udglatter huden som den lover og fylder linjer ud, så man skulle få den der fine overflade under makeuppen. Så der er jeg faktisk lidt skuffet, MEN! Jeg prøver den og ser om jeg skulle ende med at skifte mening. Og selvom jeg ALDRIG bruger creme under foundationen, da jeg derfor starter ud med fedtet hud, så vælger jeg at prøve denne. Men det bliver ikke en dag hvor jeg skal noget vigtigt. Jeg vil gerne undgå alt for fedtet hud når jeg er ude. Såå... den skal i første omgang testes herhjemme.

* Vichy Normaderm Night Detox Creme - Dette var noget de gav en lille teaser på - nemlig at der ville være noget detox i pakken. Havde dog håbet at det var noget helt andet end en creme, men der måtte jeg så bliver lidt skuffet. Men så så jeg på pakken at det er en natcreme - se det kunne jeg måske godt bruge, men så er det sku kun en vareprøve. Øv altså! Det kan godt irritere mig lidt. Men det er der jo igen ikke noget at gøre ved. :P Men en natcreme får jeg nok mere brugt end en dagcreme, så den vil jeg allerede prøve i aften inden jeg hopper under dynen.

* Matas Sportscare Muskelvarmer med Kamfer - Åhhh jeez... Ikke engang i denne box slipper man for alt det snak om fitness og dømmende tanker på folk der ikke dyrker det. Det irriterede mit øje da jeg så denne. MEN! Jeg vil ikke smide den for langt væk, for jeg ved at når jeg kommer igang med de øvelser jeg skal lave i forbindelse med min ryg, så kunne jeg måske godt få brug for denne. Men jeg er satme glad for at boxen ikke er fuld af det. Så jeg kan godt acceptere denne ene ting. Bare der ikke kommer mere af det.

Så alt i alt er jeg ikke super tilfreds med denne box hellere, men som sagt, så har jeg ikke haft de store forventninger til den, så blev ikke voldsomt skuffet. Der var jo et par gode ting iblandt, så det er okay. :)


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)