XIUZILM Black Mask VS. Shills Black Mask

Når en Black Mask junkie som jeg bliver spurgt om jeg vil teste endnu en black mask på markedet, så siger jeg altså ikke nej. :D Jeg elsker effekten af disse masker og så elsker jeg følelsen når den skal rives af. Desværre har jeg nu vænnet mig så meget til "smerten", at jeg ikke føler det som en smerte længere, og det synes jeg er lidt træls. :P Men det kan stadig mærkes, så jeg er stadig ret glad for at bruge dem.

Jeg har som sagt fået lov til at teste en Black Mask fra XIUZILM og sammenligne den med en jeg havde i forvejen, nemlig en Black Mask fra Shills. Jeg troede de ville være ens, men der er faktisk forskel på dem, og det synes jeg er meget rart, for så er der noget at vælge imellem.

Som I kan se på dette knapt så flatterende billede, så tørre den ene blank op og den anden mat. Den blanke er Shills-masken og den matte den nye. Det er lidt sjovt at der er så stor forskel på dem, men de tørre begge nogenlunde hurtigt op.

Selve konsistensen er også anderledes når man påfører den. Shills-masken er tynd og kan godt være lidt svær at få smurt ud i ansigtet, men det er ikke umuligt. Derimod er den nye mere tyk i konsistensen og lidt mere grynet. Den er meget nemmere at påføre og jeg synes også den dækker bedre.

Når de så er tørre og skal trækkes af, så er den matte ikke nær så "smertefuld", så dem der ikke er så meget til det, kan roligt købe denne. Jeg føler dog ikke at det gør nogen besynderlig forskel på resultatet. De begge trækker godt med små fimrehår ud og tager også godt fat i div. hudorme og andet træls man nu skulle døje med.
Selvfølgelig tager de ikke alt, men de tager da lidt, og det er rart at se at de faktisk godt kan tage fat.

Så det er en smagssag når det kommer til hvilken man skal vælge. Jeg foretrækker ikke den ene frem for den anden, da de begge gør deres arbejde, og det er jo det der er det vigtigste, ik'? :D

Translate posts in the bottom of my site

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)