En travl men skæg Fredag!

Hold da op en dag det indtil videre har været. :D Jeg skulle egentlig ned og træne i formiddags, men blev kontaktet af nogle tøser, som spurgte om jeg ville med ud og gå rundt om en eller anden stor sø, og det ville jeg da gerne. Og inden jeg nåede at se mig om, så havde de overtalt mig til at tage med ud til den ene som så havde en flok heste. Og hold da op hvor er mine lår og min røv øm nu. *Hahahahah* Men det har været skide skægt! Så det var min træning for i dag.

Var så lige hurtigt nede og handle ind til weekenden, og bliver så ringet op af min far, som spørger om jeg vil med ud og spise hos dem i aften. Jamen det vil jeg da gerne. :) Så slipper jeg selv for at lave mad i dag. Så kan jeg lave god mad i morgen. Så jeg sidder lige og tager en slapper inden jeg skal finde min cykel frem og køre ned til dem. Håber jeg kan sidde på min sadel. :D

Nu er jeg altså også bare super klar til weekenden! :D Har mad, guf og drikkelse og så skal der bare hygges med nogle bøger, film og serieafsnit. Det bliver godt! Hvad har I af planer?


Translate posts in the bottom of my blog

1 kommentar:

  1. Elsker bare spontane aftaler.. Lyder som en kanon dag. :D

    Vi skal til min svigerindes fødselsdag i morgen, men ellers står den også bare på afslapning og hygge her.
    Håber du får en rigtig lækkert weekend..

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)