"Fifty Shades of Grey" med Sinful.dk

Jeg må erkende at jeg endnu ikke har læst bøgerne, men må da sige, at jeg overvejer det ret kraftigt efter at have set traileren til filmen. Har hørt meget blandet meninger om dem, men det skal ikke stoppe mig. Det kan endda være at jeg tager fat i dem som de næste efter den bog jeg selv er igang med nu her. For nu er jeg altså blevet utroligt nysgerrig. :D Og vil gerne læse den første bog inden jeg ser filmen. Jeg har dem jo liggende, så måske man bare skulle komme igang?!

Og nu vi snakker om bøgerne, så er det vildt at se hvor meget man kan købe i forbindelse med dem og premieren på filmen. Man har også kunne købe ting før filmen kom i biografen, men her op til premiere dagen er det eksploderet. Og jeg må indrømme at jeg også selv faldt i fælden. Ja dette indlæg handler om temaet i bøgerne - nemlig det erotiske. Det er ikke noget ret mange tør være så åbne om, og det synes jeg er synd. Det er en naturlig ting, og det er noget vi som mennesker ikke kan leve uden, da vi jo så ville uddø ret hurtigt. :P Så er man lidt sart, må man bare springe dette indlæg over.

Jeg har tidligere fået erotiske bøger og andre sager igennem Sinful.dk, og denne gang har jeg igen fået fingrene i en masse lækre ting. Denne gang har jeg holdt mig 100% til "Fifty Shades of Grey"-afdelingen hos dem. De har bare så mange lækre ting! Og så sandelig også meget frække ting, som åbenbart bliver brugt i bøgerne. Det er måske ikke lige alles kop te, men jeg må da indrømme at det... er sku lidt frækt og det får da ens fantasi til at røre på sig. :P Det kræver den rigtige partner og det kræver mod, men har man det, så kunne disse ting da være det ultimative højdepunkt i ens sexliv. Jeg ville i hvert fald ikke være totalt afvisende over for en "Mr. Grey" hvis han dukkede op i mit liv. :D

Men jeg vil da lige gennemgå de ting jeg har fået fingrene i denne gang. Som sagt så er det ting fra deres "Fifty Shades of Grey" kategori, og jeg synes I skulle tjekke den ud, for der er godt nok mange spændende ting derinde.
Jeg har, som I kan se på billederne, valgt at få lidt ting hjem, som er til lidt forkælelse, lidt praktisk og så lidt som kan skabe en stemning som i bøgerne. :D Og nu hvor man er single er det altså lækkert med noget legetøj. Har faktisk ikke rigtig noget længere, men det er slut nu. Nu skulle det handle om mig og hvad jeg kan gøre for mig selv. Så blandt det jeg fik hjem var der en vibrator og en dildo. Valgte dem primært fordi jeg synes det er stilrene og faktisk er ret flotte. Ja det synes jeg faktisk. Noget som også er vigtigt når det kommer til det intime er rengøringen, og derfor valgte jeg at få en rengørings sæbe med oveni.

Når det kommer til forkælelsen, så har jeg valgt at smide et massage-/duftlys med i kurven også. Jeg elsker duftlys og dette er et af dem hvor man kan bruge voksen som en massageolie, og det er da bare lækkert. :D Og nu vi taler om olie, så har jeg taget en badeolie med. Denne er godt nok primært til brug i et badekar, men har før brugt olie sammen med min showerlotion. Et par dråber i sæben og så kan man derved forkæle huden lidt og give den lidt ekstra fugt. Så tænkte at den også skulle prøves. :)

Sidst men ikke mindst, så har jeg også et par håndjern i puljen. Dette er stemningsdelen i min bestilling. Er man til det, så kan det være super frækt med enten bind for øjnene eller en fræk maske. Igen i ånden af bøgerne. Det er igen en smagssag, så det kommer an på hvilken person man er.

Hvis I endnu ikke har fået fingrene i bøgerne endnu, men gerne vil have dem, så kan de fås inde på hjemmesiden. Så I kunne jo passende købe dem sammen med nogle af de lækre sager derinde. Jeg er endnu ikke blevet skuffet over kvaliteten af de ting jeg har fået hjem tidligere og denne gang, så kan varmt anbefale dem.

Så nu er spørgsmålet bare. Skal jeg på date med "Mr. Grey" på Valentines Dag i morgen? :P Det kunne jeg måske godt finde på. *Hehe*


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)