Det var en skøn aften

Dagen i dag ville jeg gerne have været foruden. Alt der kunne gå galt er gået galt. /: Er møg syg efter at have indtaget lidt alkohol i går. Nej jeg fik ikke ret meget, men takket være min medicin, straffer min krop mig på max i dag. Og jeg har her til aften endnu ikke fået det bedre. Det føles som om jeg har været på druk 3 dage i træk.
Derudover så er jeg utroligt skuffet over det kamera jeg har fået hjem til vlogs. Lyden på det er utroligt dårlig og kvaliteten af selve kameraet er heller ikke noget at råbe hurra for, men det er hvad jeg må leve med. Så mine vlogs fremover vil være virkelig dårlig i kvalitet og lyd. Sorry, men sådan er det når man ikke har finanserne til andet.
Jeg har heller ikke rigtig kunne holde mad i mig, og jeg har simpelthen været så sur og irriteret på alt. Det er så trist at have sådan en lortedag bogstavligtalt efter at have haft en virkelig hyggelig dag i går.

For jeg havde virkelig en hyggelig dag i går. Blev hentet af en af tøserne om eftermiddagen, og så gik turen hjem til hende og hendes sjove katte og kæreste. Vi blev så hentet der af en af de andre, og så gik turen til Odense. Og hold da nu op hvor vi hyggede os, og jeg fik smagt noget lækkert mad. Og vildsvin og kænguru er altså ikke helt dårligt. :P Det smagte faktisk overraskende godt. Så det kan jeg varmt anbefale jer. Eller kan i det hele taget anbefale jer at tage på Flammen og spise, for DAMN de laver god mad. I kan se lidt af det her:

Så ja.. Det er sku lidt trist at jeg skal ligge med "tømmermænd" i dag og alt bare er gået totalt galt for mig. Øv altså. Men der er sku ikke så meget at gøre. Vi kan jo ikke alle rende rundt og være så heldige hele tiden, selvom jeg da synes at jeg godt kunne bruge lidt af den der held en gang imellem. Den er jo en by i Rusland for mig. Nogen der kan undvære noget af det? :D

Nå, men jeg vil smutte i seng.


Translate posts in the bottom of my blog

2 kommentarer:

 1. Det er da træls at du skal ha det så skidt her bagefter..
  Håber da det medicin virker på dig, for ellers er det jo lidt spild.
  Lyder til at i havde en super skøn aften og mums, jeg kunne godt lige tage en tur på Flammen. :D

  Håber du får det bedre snart og at du får en skøn weekend..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var sku lidt skidt at det skulle gå så galt pga. så lidt. Men så er jeg bare mere følsom overfor procenterne. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)