Endnu en Zentangle/Zendoodle er færdig!

Jeg havde lige en af mine sjældne dage hvor jeg hygger med en kreative hobby i går. Havde en masse grimme tanker og havde brug for at komme af med noget af al den frustration jeg havde i fingrene, så jeg endte med at sidde og tegne videre på min zentangle/zendoodle bag i min kalender. Blev færdig med den sent på aftenen, men fik først taget billeder af den nu her til middag. Så her er den. :D

Vil så gerne igang med endnu en, men lige i dag mangler jeg kreativitet og inspiration, så det bliver nok først om nogle dage. Vil gerne lave noget alla denne og så den jeg lavede sidste gang, da det er dem jeg synes er fedest. Er ikke så meget til dem der skal laves i en firkant eller cirkel. Det der med de faste rammer der, det kan jeg ikke :P Så der skal ikke være nogen bestemt form.

Men hvad synes I? :)Translate posts in the bottom of my blog

8 kommentarer:

 1. Jeg kan ikke sige andet end - wow! Hvor ER det flot!!

  Nu fik jeg jo helt lyst til at høre, hvis du kan finde ud af at lave en kat på samme kreative måde, og hvor meget du ville have for at lave én, som kunne bruges som tattoo? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Awww... :P Tark :D

   Jeg er igang med en ræv, og hvis den bliver god, kan jeg godt finde på at lave en kat også. Har min søster også bestilt. Den kunne sagtens laves som tattoo. :D Hvor meget jeg ville have for det kommer lidt an på størrelse og tid. Men det kan vi altid snakke om :D

   Slet
  2. Kunne være super fedt :D hvis det er noget du ender med at gøre, så kunne der være super fedt :D jeg har nemlig søgt efter en unik katte tattoo, som man kunne få til at ligne Fenja :D glæder mig til at se flere af dem når du får nogle lavet :D

   Slet
  3. Det er også lidt sjovere med noget ingen andre har :D

   Slet
 2. Giver Sandra ret, WOW! ;)
  Det er altså super fedt...måske du har ret i det med at rammerne ødelægger motivationen... måske for mig også :) Hvad er det for nogle fine penne du bruger? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er I søde :P
   Jeg bruger staedtler pigment liner. En pakke hvor der er forskellige tykkelser i. Har skrevet om dem på bloggen før. :D

   Slet
 3. Ser bare såå godt ud.. jeg er stadig igang med min første.. :D

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)