Mine næste par dage

Hvad jeg har lavet i dag siden der stort set intet er sket her på bloggen? Intet! Jeg har ingenting lavet, så kan ikke engang komme med en forklaring på hvorfor jeg ikke har blogget. Eller jo det kan jeg egentlig godt, for det er kraftig mangel på inspiration der er skyld i det, men... jah det irriterer mig sku en del at der ikke sker andet end læge-besøg, træning og... ja... that's it. Jeg har ikke råd til at komme ud og opleve noget og vejret er bare elendigt, så man kan ikke engang tage ud i naturen med sit kamera. Så der sker absolut intet spændende lige for tiden og det er pænt frustrerende. Penge er virkelig en stor hindring når der ikke sker noget i ens omgivelser der er værd at skrive om.

Nå, men i morgen er der endnu en læge-konsultation jeg skal tage mig af. Denne er dog den jeg har frygtet mest, for jeg skal igen krænge mit hjerte ud på vrangen og bede om hjælp. Hjælp med det psykiske og hjælp med at finde ud af om alle mine problemer i bund og grund skyldes en helt anden lidelse end vi havde troet. Skal finde ud af om jeg kan blive testet for ADD og få undersøgt om jeg kan få hjælp til min aggression for den er ret slem lige for tiden, og jeg bliver bare så frustreret og gal på mig selv når jeg ikke kan styre det. Og det gør det jo ikke bedre. Så jeg frygter lidt det møde med lægen og hvad min sagsbehandler efterfølgende siger til de ting jeg finder ud af. Så det bliver ikke ligefrem en dag jeg kommer til at se frem til.

Derefter skal der handles og så hjem. Bare have dagen overstået. Skal have testet lidt forskellige ting af, som jeg har tænkt mig at lave om lørdagen i anledningen af min tur i biffen. :D Skal også have købt lidt guf dertil. Glæder mig faktisk lidt. Nu har jeg jo læst alle bøgerne, så nu kan jeg se filmen uden at gå ud af mit eget skind af spænding. :D Så ja... Dagen i morgen skal bare overstås, lørdagen skal nydes og så vil jeg have en slapper-dag søndag medmindre de gamle giver mig med ned i centeret. Er nok ik i humør til det, men nu ser vi.

Jeg vil smutte. Skal ind under dynen så jeg kan komme op i morgen. Forhåbentlig falder jeg tilbage til den drøm jeg med frækhed blev revet ud af i morges. Det irriterede mig ret meget. Og så for at skulle vise nabolejligheden ud til en person vi SÅ meget ikke skal have ind her. Jeez! Så det er jeg lidt irriteret over. Så jeg vil tilbage til min saftige drøm. *Hahaahhaaha* Nat nat!


Translate posts in the bottom of my blog

1 kommentar:

  1. Det er godt nok spændende med din læge samtale, håber det kommer til at gå rigtig godt..

    Sender en masse kram og tanker din vej..
    God drøm :P
    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)