EOS Håndcreme med agurk

Da jeg var i Odense i fredags, var jeg lige inde forbi Normal butikken for at købe lidt af de ting jeg var løbet tør efter sidste besøg derinde, og jeg valgte så denne gang at købe sådan en sag her med hjem. Jeg har kigget på dem længe på nettet, men har ikke rigtig fået taget mig sammen til at købe en. Men nu hvor der hang et par stykker i Normal, og jeg kunne få lov til at dufte til dem, så var det denne jeg forelskede mig i. Duften af agurk er super frisk, og jeg må sige at jeg er stor fan af selve håndcremen. Ja det er dyrt for så lidt, men det er nu altså en lækker creme. Jeg ved dog ikke om jeg køber mange flere af disse, men en gang imellem kan jeg måske godt finde på det. Denne kan jeg i hvert fald godt anbefale.

Det skulle være er en naturlig og hurtig absorberende håndcreme, der efterlader ens hænder silkebløde i timevis. Og fordi den ikke er større og har sådan en fin form, så passer den perfekt i håndtasken eller lommen. Udover duften af agurk indeholder den fugtgivende shea smør, havre ekstrakt, og antioxidanter og vitaminer C og E. Slet ikke dårligt. :D

Har I prøvet nogle af dem?


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)