En Tirsdag helt for mig selv

Kom alt for sent op her til morgen. Jeg havde åbenbart ikke fået sat vækkeuret til i aftes da jeg gik i seng. Flot GiZ! Men sådan noget kan jo ske. Skal egentlig heller ikke nogle steder i dag, så ingen skade sket, men der er bare så mange småting jeg gerne vil nå, men nu må vi se hvor meget det bliver til.

Men har lige siddet og kigget lidt blogs igennem, og hold da op hvor er der mange der snakker om ferie. Ja jeg ved godt at rigtig mange har Vinterferie i denne uge, men de snakker om ferier i udlandet. Varme steder, skiferier osv... Jeg kan altså godt blive en smule misundelig på folk. Jeg vil selvfølgelig helst ikke forlade Prinsen herhjemme i 1-2 uger alene, men... jeg kan bare også mærke at jeg snart trænger til at komme lidt væk. Måske bare en forlænget weekend fra torsdag til mandag eller noget. Det behøver heller ikke som sådan at være flyrejser, hvor man tager langt væk, men måske bare til nogle af nabolandene. Bare komme ud og opleve noget andet og lidt andet kultur. Tage et sted hen hvor man kan tage nogle spændende og hyggelige billeder, som man kan dele med jer her på bloggen. Åhhh hvor ville jeg dog gerne opleve sådan noget. Misunder de bloggere der ofte deler sådanne billeder. Det ser bare så hyggeligt ud!

Jeanette og jeg har snakket om at vi skal finde på noget på et tidspunkt, og det kunne altså være skide hyggeligt, men det skal selvfølgelig være når vi begge har råd og mulighed for det. Men vi skal så meget ud og opleve noget. Måske ikke ferie, men så bare køre lidt væk på en smuk dag og opleve noget, lidt længere væk end vores egne omgivelser. :D

Alt det må dog vente lidt endnu. Vejret skal lige blive en smule bedre.

Nå! Må hellere komme i bad og igang med de ting jeg gerne vil nå i dag. :) Og så skal der hygges i aften. Der skal lades op til i morgen, hvor den står på hygge med psykegruppen i Odense på Flammen. Glæder mig virkelig. Men dagen i dag skal lige overstås først. :P


Translate posts in the bottom of my blog

9 kommentarer:

 1. I er da velkomne i lille Vamdrup til lidt grill når vejret bliver bedre og lidt mere grillagtigt :)

  SvarSlet
 2. Ja et eller andet skal vi da opleve.. jeg gad godt tage en weekend i et sommerhus eller bare en enkelt overnatning ville for mig være nok og det behøvede ikke engang være i udlandet.. og det behøver ikke engang være et fancy sommerhus.. et gammelt skur ville være nok lige nu.. ha ha.. Jeg trænger sååå meget til at komme væk.. i dag har det virkelig kriblet i kroppen for at komme afsted.. Havde faktisk lyt til at køre ned til dig i morgen, men det blev bare til en tur til Odense.. :D

  Håber du får en skøn dag i morgen og en god oplevelse på Flammen.

  Og ja, vi skal over til Mette en dag.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja bare et eller andet sted. Vi skal ud og opleve noget anderledes og have mulighed for at komme ud til noget vi kan tage en masse spændende billeder af. :D
   Og ja vi tager over til Mette en dag. :D

   Slet
  2. Jeg har faktisk nogle gange kigget på sommerhuse, hvis man tager et par nætter udenfor sæsonen, kan man sagtens finde noget billigt.. Jeg håber lidt at Søren og jeg kan komme afsted til Sommer, men det kommer virkelig an på om vi ender med at skulle flytte osv.. Jeg kæmper virkelig for at spare alt op jeg kan, for trænger såå meget til nogle gode oplevelser..

   Knus <3

   Slet
 3. Der er rigtig mange billige sommerhuse som kan lejes uden for skolernes ferie, til 1000ke for 1 uge, hvor man kan medbringe missekatten :-)
  Lone

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)