Videre til den næste bog - Endnu en skrevet af Fredrik Backman

Jeg er blevet fan af forfatteren Fredrik Backman. Han har en virkelig fantastisk måde at skrive på og en fed humor. Jeg færdiggjorde "En mand der hedder Ove" i nat, og nøj hvor har jeg grint til den. Men har så sandelig også grædt. Den havde en virkelig uventet slutning og jeg blev sådan lidt.... "Naaaihhjjjjjj!!!" da jeg læste de sidste par sider. Men sad alligevel med et par glædestårer også. Det er helt klart en bog jeg kan anbefale folk at læse, da den er super hyggelig og humoristisk.

Men nu hvor jeg er blevet færdig med den, så skal jeg jo igang med endnu en bog, og jeg tager straks endnu en af hans bøger - nemlig "Britt-Marie var her". Forventer lidt at humoren stadig er der og at den fanger mig lige så meget som den sidste. Så det bliver lidt spændende. :D Går igang i morgen, når jeg har fået handlet og ordnet de praktiske ting jeg gerne vil nå. Vil nyde et dejligt fodbad sammen med den og sikkert også lidt lækkert til ganen. Skal lige se hvad jeg kan finde når jeg alligevel er inde og handle. :D


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)