Så mange planer - så lidt tid

Jeg føler slet ikke at jeg har tid til mig selv lige for tiden. Render rundt som en stresset mus med hovedet under armen hele tiden, fordi der er så fandens meget jeg skal nå hver dag. Der går 14 dage før jeg har en dag helt for mig selv uden nogle planer. *Suk* Og kan mærke at nu på 5-dagen for dette travle skema er jeg totalt færdig oven i hovedet. Jeg er træt, irritabel, vred og bare totalt følelseskold. Jeg føler ingen glæde i disse dage, og når det hele bare går galt gang på gang, så bliver man fandme bare så rasende på alt og alle. Der er bare for meget, og det kan psyken bare ik kapere.

Min medicin virker ikke. Mangler stadig en DVD-afspiller. Komfuret virker ikke ret godt længere. Emhætten er stået af. Min aften i aften og i morgen tidlig er smadret, pga. latterlige bustider. Så alt det jeg skulle nå inden jeg skulle på sygehuset, kan jeg ikke nå og det er jeg pisse vred over. Skal så sidde en hel fucking time på sygehuset og glo inden jeg skal ind til min aftalte tid. Lørdag er ødelagt, da jeg skal være væk hele dagen, og havde håbet at jeg kunne nå at gøre rent om aftenen. Søndag bliver bare BAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!! Og så starter vi bare forfra mandag med det travle skema.

Ja jeg ved sku godt at andre har mere travlt end jeg til hverdag, men når jeg ikke har tid til at nyde bloggen og skrive nogle indlæg, så forsvinder mit gode humør altså. Og det er noget jeg elsker at bruge tid på, og det er det eneste der giver mig glæde i min hverdag, og det eneste jeg kan se en fremtid i. Så det sucks big time! Og jeg hader at jeg ikke har kunne være så aktiv herinde, som jeg ønsker.

Ja jeg er i dårligt humør, og ja det var ellers noget jeg ville holde væk fra bloggen, men har bare haft behov for at komme ud med det. Så sorry. Håber I kan leve med det.


Translate posts in the bottom of my blog

3 kommentarer:

  1. Det der dårlige humør, det skal jeg nok gøre mit for at få ødelagt.. :P

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)