50 Shades af MIG!

Har set et par stykker lave dette tag-indlæg, og i anledningen af premiere-dagen på filmen "Fifty Shades of Grey", så tænkte jeg at den kunne være sjov at lave. Så here we go!

1: Hvor gammel er du om 5 år? 35 år. Det er sku skræmmende at tænke på. :P Er ved at være en gammel kælling. *Hahahahah*

2: Hvem har du været sammen med i mindst to timer idag? Jeg ikke rigtig været i selskab af nogen endnu, så svaret må være Prinsen. Han har ligget og puttet på skødet af mig imens jeg har fået skrevet indlæg og redigeret billeder.

3: Hvor høj er du? Passet siger 167 cm høj. Hvor meget det passer ved jeg ikke, men det er i hvert fald tæt på. Så nej jeg er ikke så høj.

4: Hvilken film så du sidst? Den sidste film jeg så var "Big Hero 6". Virkelig sød animationsfilm.

5: Hvem ringede du sidst til? Det var Huset i Faaborg. Havde nogle spørgsmål vi skulle have svar på mht. vores spisning i Odense i går, og hvad vi skulle gøre hvis vi ikke kom afsted alligevel.

6: Hvem ringede sidst til dig? Huset i Faaborg. *Hahahahah* Jeg kunne nemlig ikke få fat i personen jeg skulle snakke med, så hun ringede tilbage til mig.

7: Hvordan lyder den seneste sms, du har modtaget? Det er en SMS fra GLS der fortæller mig at jeg kan hente en pakke nede i byen. :D

8: Foretrækker du at sende sms eller ringe? SMS. Det er klart det hurtigste og man kan vælge at svare eller lade være alt efter om man har tid til at "snakke" med vedkommende.

9: Hvor er dit favoritsted? Ude i naturen.

10: Hvilket sted bryder du dig mindst om? Hmm... Tror det må være sygehuset. Er der alt for ofte, og det er kun en evig påmindelse om at jeg fejler noget jeg aldrig kommer af med. /:

11: Hvornår så du sidst din mor? I mandags til træning.

12: Hvilken øjenfarve har du? Blå med en orange/gul ring og pupillen.

13: Hvad er din yndlingsjulesang? Julesang? Hvad er det for et spørgsmål så længe efter jul? Det passer da slet ikke ind nogle steder! Men okay. Det er "Last Christmas".

14: Er dine forældre gift eller skilt? De er blevet gift igen, men de har været skilt.

15: Hvornår vågnede du idag? Vågnede ret sent, da jeg først kom i seng ved en 2-tiden i nat. Så tror klokken var omkring 9.

16: Hvor ser du dig selv om 10 år? Forhåbentlig har jeg fået en uddannelse jeg kan bruge til noget, og har fået mig et fast arbejde. Bor nok ikke længere i Faaborg, men måske i en lejlighed i Odense-området.

17: Hvad skræmte dig om natten som barn? Det at blive overvåget eller overfaldet. Har oplevet begge dele, og når man har en nabo som står og kigger ind af sit værelses-vindue, så er det svært ikke at blive lidt bange som barn.

18: Hvad var den sidste youtubevideo du så? Det var traileren til filmen "Fifty Shades of Grey". :D

19: Hvad er din bedste egenskab? Hmm... Mine kreative evner?!

20: Hvad er din værste egenskab? Min aggression.

21: Sover du med eller uden tøj på om natten? Vinteren er med t-shirt, da det trækker sygt meget ind af mit vindue ved sengen, men ellers er det but-naked!

22: Hvor mange puder har du i sengen? Sover med én, men når sengen er redt så er der vist 6 ialt. :D

23: Hvad er det mærkeligste du har spist? Tror det var hundekiks.

24: Har du en stationær eller bærbar computer? Har begge dele, men den stationære fungerer ikke ret godt med de tunge programmer, så bruger den faktisk kun hvis jeg skal se film en hel dag (pga. manglende DVD-afspiller), eller hvis vi skal have musik til en fest eller hyggeaften hos mig. :) Den bærbare er stort set altid tændt, og det kan man godt mærke på den. Den trænger snart til at blive skiftet ud.

25: Foretrækker du sko, sokker eller ingen af delene? Ehm.... sokker?!

26: Hvad lytter du til lige nu? "Bones" der kører i TV'et i baggrunden og støjen fra traffiken udenfor.

27: Hvilken slags is er din favorit? Chokoladeis. :D

28: Hvad er din favorit dessert? Det må være en rigtig fedtet og klistret chokoladekage med et par kugler vaniljeis til og frugt.

29: Hvad er den største præmie du har vundet? Det må nok være min retro cykel. :D

30: Kan du lide kaffe? Nope... Men er igang med at "træne" mig selv til at vænne mig til smagen igen. For har tidligere kunne lide det (da jeg var teenager).

31: Hvad drikker du helst til frokost? Isvand.

32: Hvem var din yndlingslærer i folkeskolen? Det var min formingslærer.

33: Kan du spille poker? Nope!

34: Hvad har du spist idag? Et par skiver valnødbrød. :D

35: Sidste spil du har spillet? Candy Crush Sada.

36: Hvad var den sidste radiostation du lyttede til? SFM. :D

37: Vil du have et barn? Det er ikke et ønske på nuværende tidspunkt, nej.

38: Kan du andre sprog end dansk? Ja. Engelsk og Tysk og så forstår jeg Svensk og Norsk.

39: Sover du på en bestemt måde? Sover helst på siden med benene krøllet op under mig og hovedet på hænderne. Som et foster. :D

40: Foretrækker du havet eller en pool? Pool... Helt klart pool. Hader alle de kryb der farer rundt i vandet. Gobler, tanglopper, krapper, fisk og andet klamt. Ellers tak da.

41: Hvad bruger du helst penge på? Den er svær. Der er mange ting jo. Makeup, bøger, skønhedsprodukter og mad. :D

42: Ejer du nogle dyrebare smykker? Et par stykker ja. Det ene er fra Spirit Icons, og det er ret dyrt.

43: Hvad er dit favoritprogram på tv? NCIS. :D

44: Hvad skal du lave i weekenden? Uhh.. Jeg skal virkelig hygge. Ren forkælelsesweekend. Der skal handles ind til noget lækkert, og så skal den bare stå på fodbad, ansigtsmasker osv.

45: Kan du stå på ski? Tror jeg ikke man skal regne med.

46: Hvordan imponerer man dig? Ehm... Pas.

47: Hvilken slags ringetone har du på din mobil? Det er temamelodien fra "Gremlins". :D

48: Fortæl en ting vi ikke ved: Tror ikke der er noget I ikke ved. Er så åben om alt, så det ville være umuligt at finde noget.

49: Hvad er det nærmeste røde der ligger ved dig? Det er en neglelak og læbestift fra CoolCos som jeg lige har fået hjem. :D

50: Er du social? Er jeg i humør til at være det, så ja, men ellers er jeg ikke.


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)