En snefyldt Søndag - Over alt for hurtigt!

Ja det er så både sneen og søndagen der er forsvundet ALT for hurtigt! Jeg er da ikke klar til at det allerede er mandag i morgen! Øv altså! Men der er sku ikke så meget at gøre ved det. Fik da nået et par af punkterne fra "To-Do"-listen i dag, men har langt fra nået det hele. Spørg mig ikke hvad jeg har brugt de mange timer på, for det kan jeg virkelig ikke huske. Dagdrømt måske? :P Don't know. Men Prinsen har da fået klippet kløer, har fået snakket en helveds masse med viceværten og har fået ryddet lidt op herhjemme. Havde håbet lidt at jeg ville have haft åbnet en bog, men... den ligger stadig og venter på mig. Hvorfor skal det være så svært for mig at komme igang?

Nå... men nu skal jeg bare se om ikke jeg kan få nydt resten af aftenen. Dagen i morgen starter nede i Bella Beluga, og jeg ved sku ik helt om jeg egentlig gider, men en aftale er en aftale. Så afsted skal jeg. Derefter skal der handles, og vil jeg fandme igang med den bog. :D Hele ugen bliver totalt hektisk, så i morgen er den eneste dag hvor jeg kan sidde og nyde lidt tid for mig selv efter træning. Så det er altså min plan. Og det SKAL bare blive sådan. :D

Skrider. Maden laver jo ikke sig selv. Ha' en fortsat god søndag alle sammen.Translate posts in the bottom of my blog

3 kommentarer:

  1. Super hyggeligt med en video igen.. har jeg faktisk savnet efter de mange dejlige du lavede i december. :D

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)