Et nyt Blog Design til min Søster

Så var det altså på tide at min Søster fik et nyt design på sin blog. Vi fik lige en lang samtale over telefonen overstået (1½ time - ups!) imens jeg sad og rodede lidt inde i hendes design-side, og voíla! Nyt design happened! Synes det blev super fint! Og så er det super nemt at lave og simpelt.

Håber du bliver glad for det søs! ♥


Translate posts in the bottom of my blog

6 kommentarer:

 1. Wow en forskel, det er du virkelig dygtig til..
  Kunne være du engang i fremtiden også kunne hjælpe mig lidt.. hvis jeg skulle få lyst til at lave om..
  Vi må tage en nørde dag engang :D

  Knus <3

  SvarSlet
 2. Er det dig der har pillet ved hendes bloglovin.. ha ha..
  Den viser ikke hendes indlæg, det er super sært, godt du lige havde skrevet at der var sket nyt.. :D

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)