En smule Shopping efter et besøg hos lægen

Den sandwich lå virkelig godt i maven her til middag. Har faktisk ikke fået sådan en siden i sommers. Men de er altså heller ikke helt billige. Og jeg må sige at jeg fik brugt en del penge da jeg var inde og handle. Men jeg fik langt om længe købt noget afblegning, som de havde på tilbud, og fik købt mig et lækkert duftlys og rum-aroma. Og så har jeg valgt at teste noget smagstilsætning til mine pastaretter, som jeg har kigget på længe. Samt at jeg har valgt at teste en helt ny foundation, så den købte jeg også da jeg var dernede. Så der er ikke noget at sige til at det blev lidt dyrt. Men det går nok. :) Og så er det godt at jeg ikke skal bruge de vilde penge denne måned. Løber ikke tør for nogle trælse ting lige pt.

Men ja... Min trælse tid hos lægen er overstået og ved ikke helt hvad jeg skal tænke om det. Var tæt på at bryde sammen dernede, men det var kun min stemme der knækkede over en gang imellem. Men fik fortalt at jeg ikke har fået det bedre, og at både psyken, angsten og aggressionen er blevet værre. Så nu bliver jeg henvist til en psykiater, men ventetiden er lang. Kan nok først regne med at komme til en gang i November/December. MEN! Nu er jeg blevet henvist, så nu sker der i hvert fald noget. Nu må jeg bare se hvad jeg så skal gøre i mellemtiden. Det betyder dog også at jeg skal ned til lægen nogle gange om måneden for at snakke og vurderes. *Suk* Laver snart ikke andet end at rende derned.

Nu vil jeg ikke tænke mere på det i dag. Jeg vil surfe lidt rundt på nettet, finde noget inspiration til en ny zendoodle/zentangle og så regner jeg med at min aften skal bruges på at læse lidt. Britt-Marie venter. *Hahahahhaha*


Translate posts in the bottom of my blog

2 kommentarer:

 1. Din sandwich ser sku alligevel mere lækker ud, end de to kedelige pølsehorn jeg kastede ind til frokost.
  Fortrød så meget at jeg ikke bare var kørt ned til dig :D

  Jeg synes det er fedt at din læge tager dig alvorligt og henviser dig, men ja den der ventetid er ulidelig og den er kun blev længere med tiden. Jeg krydser dog fingre for at du kan komme hurtigere til end november. Ja og selv om det er træls at rende til lægen hele tiden så er det vel også rart at få snak om de svære ting??

  Krammer <3

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hehe* Det var den skam også. :D

   Tjo ved ikke lige hvor alvorligt hun tager mig, men... nu må vi se.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)