Min første Dyre Zentangle/Zendoodle - Ræven

Ville prøve noget nyt når det kommer til disse zentangle/zendoodle-tegninger, og det er dyr. Og hvilket andet dyr ville være mere oplagt at starte med end en ræv? Var virkelig i mit kreative hjørne i gåraftes og fik da også færdiggjort den inden jeg hoppede i seng. Tog ikke så lang tid som jeg havde troet, og synes da også det blev ret godt. :) Så nu må vi se hvad det næste bliver. Har fået "bestillinger" på et par katte, men vil gerne lave lidt flere af denne slags inden jeg laver nogen til andre.Translate posts in the bottom of my blog

7 kommentarer:

 1. Seriøst! Hvor er det flot! Har du lavet det ud fra din egen fantasi? Eller har fået lidt inspiration :)? Jeg bliver rent faktisk lidt misundelig over, at jeg ikke laver sådan noget der :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :D Det er ud fra egen fantasi ja. Nogle af mønstrene bruger jeg igen og igen og har nok fået inspiration til noget af det i tidernes morgen, men ellers går jeg meget op i at gøre det til mit eget.

   Slet
 2. Den er bare sååå fin og det er virkelig cool at du har din helt egen stil og måde at tegne på.
  Synes tit når jeg ser folks tegninger på feks instagram, så ligner de meget hinanden, dit er noget helt andet.
  Kunne være fedt hvis du lavede nogle kort :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er sjovest at lave noget der er ens egen stil :) Så ligner det ikke alle andres. :D

   Slet
  2. Det er helt rigtig, jeg er nok bare ikke så kreativ selv på det område. :D

   Slet
 3. Love this, do you sell these? And in what format? Would love to have this as a tattoo!

  SvarSlet
  Svar
  1. Sorry... Not selling.. :) But a lot think I should. So maybe one day. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)