Nyt køb - Valentines Dag lækkerier fra CoolCos


I går modtog jeg min Coolcos-bestilling, men desværre var der hoppet en ting ud under pakningen, så jeg måtte lige vente en dag mere på at modtage den. MEN! I dag modtog jeg det sidste, og jeg har derfor valgt at vise jer hvad jeg valgte.

Det er et tilbud de har i forbindelse med Valentines Dag, og hvis I selv gerne vil nå at få glæde af det, så er sidste bestillings-dag i morgen, fredag d. 13 Februar. Så skynd jer! :D I får nemlig produkter af en værdi af 512 kr til kun 300 kr. Det kan jeg i hvert fald godt anbefale jer.

Pakken indeholder:
- 1 stk. Valgfri parfume
- 1 stk. Valgfri Loose powder mineral
- 1 stk. Rød læbestift nr. 13 creamy lipstick
- 1 stk. Duo matte eyeshadow nr. 02
- 1 stk. False lashes ekstreme black mascara
- 1 stk. Liquid eye liner 01
- 1 stk. Nail polish nr. 67

Her ser I hvad der gemte sig i min pakke. :) Jeg glæder mig virkelig til at teste det hele, og har allerede lavet en lille swatch-test af neglelakken, og jeg må sige at jeg ELSKER farven! :D Troede både lakken og læbestiften ville være knaldrød, men de er mere over i den mørkelyserøde farve, og det synes jeg faktisk er en fantastisk farve til negle og læber. Så dem er jeg ret glad for.

Parfumen var jeg meget spændt på, da jeg jo ikke har duftet til dem før. Har i forvejen den der hedder Natural og den er meget ren og frisk i duften. Ville derfor gerne prøve noget lidt andet, plus at Seductive er et passende navn til temaet. :D Man vil jo gerne være lidt forførende til Valentine. Så det blev den jeg valgte. Duften på den er meget svær at beskrive, men den er mere kraftfuld og krydret. Der er sådan lidt udenlandsk feeling over den. En meget interessant duft.

Øjenskyggen har jeg også været spændt på, for de andre jeg har haft har jeg ikke været så imponeret over. Selve farven på denne er super flot - den har sådan en rosa-guld-agtig farve. Ved endnu ikke hvordan den ser ud i brug, men det er klart noget der skal testes. :) Og så håber jeg at pudderen ikke er for mørk, selvom det er den lyseste lyse de har. Bliver spændende.

Så alt i alt er jeg super imponeret over dette tilbud og indholdet af pakken jeg fik. Så kan varmt anbefale jer det.Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)