Girls Night out

Der var totalt forvirring i går aftes ang. vores spisning på Flammen i Odense i aften, men vi endte alligevel ud med at beslutte os for at tage afsted. To af os fik det bedre i løbet af morgenen, og selvom der stadig er en syg, så bliver vi nødt til at holde os til vores aftale. For det bliver svært at finde en dag hvor vi alle kan, og hvor ingen er forhindret. Så kan vi blive ved med at rykke vores aftale. Såå... Jeg bliver hentet her inden så forfærdeligt længe, så skal lige have ryddet op efter mig, så jeg ikke skal stå med det i aften/nat, når jeg kommer hjem.

Hvis jeg husker det, så kan det være at jeg blogge lidt inde fra Flammen, men hvis ikke, så skal jeg nok fortælle jer om det i morgen. :D Ha' en fortsat fantastisk onsdag alle sammen.


Translate posts in the bottom of my blog

4 kommentarer:

 1. Håber i får en skøn aften og pas på maven.. :D
  Er lidt misundeligt, kunne godt lige bruge sådan en aften..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi havde så skøn en aften :) Men skulle måske ikke have drukket det sidste glas alkohol. :D

   Slet
  2. Var i kun på flammen eller?
   Fik du gode drinkt. :P

   Knus <3

   Slet
  3. Vi var på Flammen, og så fortsatte 3 af os hjem til en af de andre for at snakke videre. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)