Hyacinterne er sprunget ud!

Mine skønne hyacinter står nu i blomst, men der er noget der har irriteret mig ved dem i nogle år nu. Ja altså ikke lige med disse planter jeg har lige nu, men hyacinter generelt. For jeg ser rigtig mange billeder hvor de står flotte og ranke, men mine bliver altid ufatteligt lange i stilken og så kommer de til at hænge, som I ser her på billederne. Det er da møg irriterende. :P Og det sker bare år efter år. Dog har jeg op til 4 skud i ét løg i år, hvilket jeg aldrig har haft før. Er heldig hvis der har været 2, men må sige at de mange blomster de 4 løg er kommet med dufter helt igennem fantastisk i min stue.Translate posts in the bottom of my blog

4 kommentarer:

 1. Du kan evt prøve at gi dem en pind de kan støtte sig op af.. nogen af dem vokser efter lyset så det kan betyde at de bliver tungere i den ene side.. man kan i nogle tilfælde dreje dem og så retter de sig, men tror dine er blevet for tunge.. men smukke det er de. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Har prøvet det med lyset, de lystrer ikke. *Hehe* Men nu står de op af væggen, så de står lidt oprejst.

   Slet
  2. Ha Ha, De har det nok alt for godt hos dig og derfor at de blevet så store og flotte.. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)