En lille omvej på vej hjem

I dag havde jeg ikke så meget jeg skulle nå, men tænkte at jeg ville prøve at nå det hele på én gang, så jeg kunne komme hjem og stene lidt serie. I know! Jeg er blevet bidt af den skide serie. :D Så jeg ordnede mine indkøb i Lidl inden jeg kørte ind forbi Huset for at hente penge til vores tøsefrokost d. 11 Februar. Og på vej hjem derfra kørte jeg lige ned omkring havnen. Det var dejligt koldt i luften, og så er en tur ned til vandet virkelig lækkert. At mærke kulden i ansigtet og bare.... indhalere den skønne luft. Det føles virkelig så godt. Burde gøre det noget mere.Translate posts in the bottom of my blog

1 kommentar:

  1. Der er ikke noget bedre end det friske frost klare vinter luft.. Det føles fantastisk og så rent.. Som om det suger ind i kroppen og bare kan rense det hele.. Elsker det.. :D

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)