Valentines Dag med CoolCos - Fantastisk tilbud!

Lige i øjeblikket har CoolCos et virkelig lækkert tilbud på højkant i forbindelse med "Valentines Day". De har nemlig været henne og stille en lille lækker kurv med godter til rådighed for en MEGET billig pris. For 300 kr (hvilket også er beløb nok til gratis forsendelse) får I følgende produkter:
- 1 stk. Valgfri parfume (I kan vælge imellem disse)
- 1 stk. Valgfri Loose powder mineral (Her ser I farverne)
- 1 stk. Rød læbestift nr. 13 creamy lipstick
- 1 stk. Duo matte eyeshadow nr. 02
- 1 stk. False lashes ekstreme black mascara
- 1 stk. Liquid eye liner 01
- 1 stk. Nail polish nr. 67
Spørger I mig, så er det et virkelig lækkert tilbud. I får altså produkter til en værdi af 512 kr til kun 300 kr, og dét synes jeg er a steal! Kom direkte til tilbudet HER!

Jeg har selv en del produkter fra det mærke. Men jeg har aldrig prøvet deres neglelakker, flydende eyelinere og pudder. Når det kommer til mascaraer, så har jeg kun deres farvede mascaraer - har altså aldrig prøvet denne som puljen indeholder. Jeg ELSKER deres læbestifter, og denne farve har jeg ikke, så den tager jeg gerne imod. :D Og så var jeg jo så heldig at vinde et gavekort på 500 kr til Halloween og fik fingrene i en af deres parfumer, og den har jeg været helt vild med lige siden jeg fik den hjem. Så nu skal der prøves endnu en.

Ja jeg har benyttet mig af tilbudet, og har lige sendt min bestilling afsted i dag. Håber jeg når at få det inden d. 14 Februar. Der var nemlig en fejl i bestillingsformularen, så jeg kunne ikke skrive i nogen bemærknings-boks hvilken parfume og farve pudder jeg ønsker, så der skrev jeg en mail til dem med bestillingsnummer og mine ønsker. Så hvis I vælger at benytte jer af tilbudet, så skal I vide at I nok skal igennem samme process, men det plejer ikke at  være noget problem.

Held og lykke med det. :D


Translate posts in the bottom of my blog

2 kommentarer:

 1. Læste lige at du var i Odense med Jea :-)
  Flot nyt design du har fået på din blog :-)
  God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var jeg ja :) Super hyggelig tur.
   Mange tak :D Og i lige måde.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)