Hvad handler al den snak om?!

Nu har jeg set rigtig mange snakke om denne serie på nettet, og jeg har ikke rigtig overvejet at se den - før nu. Pga. det dumme Super Bowl, så blev der ikke sendt nogle serieafsnit i søndags, så der var ikke noget der lå og ventede på mig i går. Så jeg tog en chance og satte denne på.
Troede den ville være rigtig elendig og egentlig ikke have nogen form for humor, men jeg må erkende at jeg tog fejl. Den er utroligt underholdende og jeg er allerede godt inde i første sæson. Kan varmt anbefale den, hvis man trænger til det lidt skæve og humoristiske. Og jeg ser frem til at sæson 3 går igang igen i år. Hvis der da bliver en sæson 3. I really hope so!


Translate posts in the bottom of my blog

4 kommentarer:

 1. Hvor er det du ser serier henne, og koster det noget?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ser dem igennem Popcorn Time. Det er et program du installerer på computeren og ser gratis film og serier.

   Slet
 2. jeg absolut elsker den serie! Jeg havde det på samme måde som dig og nu er jeg bare afhængig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Og nu ved man ikke om og hvornår der kommer en ny sæson :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)