5 ting du nok ikke vidste om mig #1

1. Dette kommer nok ikke som nogen overraskelse for nogen, men jeg bruger faktisk ikke min telefon ret meget. Skriver ikke ret mange SMS, eller laver opkald. Jeg bruger den faktisk kun til at tjekke Instagram og Twitter. Og selvfølgelig holde Facebook-siden til bloggen her opdateret. Og jo jeg sender da en par SMS'er en gang imellem, men jeg er virkelig dårlig til det. Jeg er elendig til at holde kontakten med folk.

2. Jeg løber ik så tit tør for ting, da jeg gerne når at købe noget mere inden det når så langt. Fx så køber jeg allerede en ny pakke toiletpapir når jeg har 5 ruller tilbage. Og når det kommer til shampoo og balsam, så har jeg stadig halvdelen tilbage i flaskerne når jeg køber noget nyt. Jeg skal jo ikke stå og løbe tør en dag, vel? *Hahahahah* Ja det betyder jo så at jeg altid har en back-up liggende af rigtig mange ting, og det giver altså lidt ro i sindet. :P Og nogen mener det er lidt.... tosset.

3. Har jeg smerter i kroppen eller er jeg i et dårligt humør, så kan jeg godt finde på at skrue op for musikken og danse rundt til det. Jeg gør det for at tænke på noget andet, og så bilder jeg mig selv ind, at jeg bliver i bedre humør af det. Og jeg kan selvfølgelig også finde på det, de dage hvor jeg er i godt humør. Det skal ikke være nogen forhindring.
Det er faktisk noget alle burde prøve at gøre. Smid eventuelt dette nummer på, skru op, luk øjnene og dans som var gjalt det livet. Slip dig løs og vær ligeglad med hvordan det ser ud. Følg rytmen. Tillad dig selv at flippe lidt ud. Det kan være vældigt befriende. :D Og nej det er ikke et totalt vildt nummer, men det har en dejlig rytme som er behagelig.

4. Jeg bider ikke negle, selvom mange tror det, men jeg piller derimod neglene og huden omkring dem. Det gør det selvfølgelig ikke bedre, men det er en utrolig svær vane at vænne sig af med. Især når neglene i forvejen er skrøbelige pga. psoriasissen. Der er ikke noget mere irriterende end negle der smuldrer væk, så hellere holde dem korte.

5. Jeg hader varme, men hold da nu K*** hvor ville jeg gerne til Side igen. Altså byen Side i Tyrkiet. Synes ikke jeg fik oplevet ret meget på den tur vi var dernede da min søster ville på rejse i Tyrkiet i stedet for holde en konfirmations fest. Jeg fyldte 18 år på den sidste dag dernede. Jeg ville ønske jeg havde nydt det mere. Været ude og se/opleve flere ting. Men det må jeg have til gode. Selvom jeg helst ville til Irland, men Side ville jeg gerne "tage om". Der er så smukt dernede. Måske endda tage til en af de store turistbyer som Alanya eller Bodrum. :D Nogen der kan anbefale nogle bestemte byer dernede? Åhhh hvor trænger jeg snart til at tage på en skøn ferie.


Translate posts in the bottom of my blog

7 kommentarer:

 1. Jeg har en kæmpe kærlighed til Atlanta, har været der så mange gange:) bliver bare aldrig træt af det:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Har også hørt at det skulle være en smuk by.

   Slet
 2. punkt nummer 1 var godt meget at i vide ;-)

  SvarSlet
 3. Det med at danse tosset rund til musik, den bruger jeg også.. Bare føle sig fri og ude af kontrol.. :D

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)