Tips til Blogindlægs-emner jeg bruger

Som blogger kan man godt opleve at man til tider er totalt blank når det kommer til hvad man skal skrive et indlæg om, og det kan være pænt frustrerende. Jeg oplever det ret ofte, når der er gået nogle dage hvor der intet spændende er sket. Derfor har jeg en liste med 30 idéer til indlæg bag i min kalender. Men selvom jeg har den, så kan det alligevel godt være svært at få skrevet et indlæg. Men tænkte at jeg da lige ville dele min liste med jer derude. For jeg er ret sikker på, at jeg ikke er den eneste der en gang imellem har brug for et par nye idéer. :) Så her får I listen:

● Detaljer fra hjemmet/værelset
Dette er noget jeg selv nyder at se andre gøre. Elsker at se hvordan andre bloggere har indrettet deres hjem, og det er en rigtig fin måde at få idéer til ens egen indretning.

● Top-lister
Her kan det være om hvad som helst. Fx en topliste over bestemte produkter, spisesteder, film, serier, aktiviteter, bloggere, instagrammere osv.. Det er som sagt en meget bred kategori. Jeg har selv lavet en hel del af disse her på bloggen.

● Ting du kan anbefale andre at købe
Har du købt noget, som du er blevet rigtig glad for, så kan du skrive et indlæg om det og anbefale det til andre. Det er altid rart at få nogle gode shopping-tips og jeg gør det gerne, hvis jeg har fundet noget til billige penge. Eller hvis jeg bare har fundet noget som jeg synes andre også skal have chancen for at have. Måske er det et nyt brand eller også har du fundet et godt alternativ til et andet produkt.

● Spørgerunde
Dette giver dine besøgende en mulighed for, at spørge dig om ting de sidder og brænder inde med at få svar på. Det kan også være en sjov måde at lære bloggeren lidt bedre at kende på. Dette er noget jeg selv har forsøgt nogle gange, men der er ikke mange der er med på den. Ved ikke om det er fordi de i forvejen kender stort set alt til mig, eller om det er fordi de ikke tør spørge mig om ting. Uanset hvad så er dette også en mulighed.

● Ugens planer
Jeg er en af dem der gerne skriver en masse lister. Her gælder det også med de ting jeg skal nå i den kommende tid, så hvorfor ikke blogge om det? Skal du noget spændende eller vil du gerne forberede dine besøgende på hvad de kan se frem til at se på bloggen, så er dette en sjov måde at gøre det på.

● DIY-indlæg
Er du kreativ og har du lyst til at dele det med dine besøgende, så kunne DIY's eller tutorials være en rigtig god idé at dele på bloggen. Jeg har før gjort det meget, men gør det ikke længere så meget. Ikke fordi jeg ikke gider, men fordi det er utroligt tidskrævende. Men gør det da stadig en gang imellem, og elsker selv at læse den slags indlæg.

● Mest spurgte spørgsmål
Får du ofte stillet nogle af de samme spørgsmål, så kunne sådan et indlæg være en sjov ting at svare på på bloggen. Dette kan være spørgsmål du bliver stillet på nettet eller i din hverdag.

● Hvad er der i min... (Taske, pung, skoletaske osv)
Igen indlæg som mange på et eller andet tidspunkt har skrevet på deres blog. Det er et lille kig ind i de hemmelige gemmer af håndtasken eller andre ting, som folk måske ikke normalt får et indblik i. For man går jo ikke i en kvindes taske, vel? Nej. :D Så dette er en sjov måde at vise hvad man går rundt med og hvad man ikke kan gå hjemmefra uden i forskellige situationer. Det kan selvfølgelig også være indholdet af din makeup-pung, din køkkenskuffe eller andre ting. Mulighederne er mange.

● Liste over mest brugte gadgets
Vi levet i et meget materialistisk samfund, så det er svært ikke at have nogle faste gadgets som man bruger, og som man i sidste ende ikke kan leve uden. Vis de mest brugte eller bedste gadgets i et indlæg.

● Random facts
Igen en kategori hvor der er en bred vifte af muligheder. Det kan være random facts om dig selv, dine vaner, eller generelt bare noget du måske gerne vil dele med dine besøgende.

● Månedens favoritter
Der er ikke så mange bloggere der gør dette længere, men jeg elsker selv at læse den slags indlæg, så derfor laver jeg dem også selv. Har ikke altid været så god til at få dem skrevet, da de ofte kræver meget arbejde, men når det er gjort, så synes jeg det er super hyggeligt og rart at se tilbage på.

● Ønskelister
Del din ønskeliste som du har i anledningen af din fødselsdag, jul, lejligheden osv. Måske giver du et par idéer til hvad andre også kan ønske sig. :)

● Anbefal andre bloggere
Vær god ved andre bloggere - tænk på andre end dig selv. Anbefal de bloggere som du selv er glad for at følge, og det vil måske betyde at du selv bliver anbefalet den anden vej. Det er en rigtig god måde at udvide sit netværk på, og det giver dine læsere muligheden for at få øjnene op for andre bloggere de måske ikke selv kendte til.

● Liste over mest brugte apps
Nu render vi jo stort set alle rundt med en smart-phone, og derfor også en masse apps, som vi bruger mere eller mindre dagligt. Så hvorfor ikke vise sine favorit-apps? Måske kunne andre få glæde af det, da de måske får øjnene op for nogen de ikke kan leve uden. :)

● Gode film/serier du har set
Har du set nogle specielt gode film eller serier, så del dem med dine læsere. Jeg ser selv en del serier, og elsker at finde nye gode af slagsen. Derfor kan det godt være svært at finde nye, men kan da dele ud af mine favorit-serier så. :P

● Tips til gode bøger
Nu kommer det ikke som nogen overraskelse at jeg elsker at læse, og derfor også får læst et par bøger en gang imellem. Og derfor falder jeg nogle gange over bøger, som jeg synes er hamrende gode, og det er noget jeg kan dele med mine læsere her på bloggen. Jeg elsker også selv at få anbefalet gode bøger, så det er lækkert når andre bloggere også anbefaler nogen. Så sådan et par indlæg en gang imellem ville også være en god idé.

● Guilty Pleasures
Vi har alle nogle svagheder for nogle ting, og måske er det lidt "slemme" ting, men det gør det bare endnu mere sjovt og hyggeligt at læse om. Det er en lidt anderledes måde at lære bloggeren lidt bedre at kende på. Sådan på den mere personlige og måske hemmelige side.

● Instagram indlæg
Bruger du Instagram og opdaterer du den regelmæssigt, så kunne du jo dele dine billeder på bloggen også. Jeg gør det, og det er mest fordi, at de fleste billeder jeg poster på Instagram ellers ikke ville komme forbi bloggen. Så for at mine læsere ikke skal blive snydt, så kommer der også sådan et indlæg en gang imellem. Elsker selv at se dem hos andre bloggere i hvert fald.

● Outfit billeder
Det er egentlig mest mode-bloggere der smider denne slags op, men personlige bloggere kan også sagtens gøre det. Har du fået sammensat et lækkert outfit hvorfor så ikke dele det med dine læsere? :)

● Hauls - Shopping godter
Hvem elsker ikke at se hvad andre får købt? Ja jeg gør i hvert fald. Måske ikke lige når det kommer til dyre designer ting eller andre dyre produkter, men derimod billige køb. Noget vi alle sammen kan være med på. Det er da fedt at blive gjort opmærksom på nogle lækre tilbud. Så del gerne dine shoppings med dine læsere.

● Fortrudte køb
Har du købt noget du virkelig fortryder, og som du gerne vil dele med dine læsere, så kunne sådan et indlæg være interessant. Det kunne være en ting som måske ikke helt har levet op til dine forventninger eller det som producenten har lovet. Det er rart at blive advaret hvis der er noget der ikke er som det burde, og hvorfor så ikke dele den oplevelse med dine læsere, så de ikke også går ud og laver samme fejltagelse?! :D Ja jeg synes i hvert fald det er rart med denne slags indlæg.

● Interview en blogger
Dette er igen en god måde at skabe et godt netværk i blogverdenen på. Lad andre bloggere få ordet og lad dem få et indlæg på bloggen. Stil dem nogle spørgsmål de skal svare på, eller også kan du give dem frit ord. De kan måske dele en af deres egne DIY's, en anbefaling eller måske endda tage et emne op. Mulighederne er mange, og det er altid sjovt at læse indlæg fra andre, selvom de måske ikke ejer den blog de så har skrevet et indlæg til. Er selv gæsteblogger på nogle forskellige blogs en gang imellem, og det nyder jeg.

● Blog design tips
Der sidder måske nogen derude som godt kunne bruge noget hjælp til hvordan de kan lave lækre designs, eller måske endda idéer til hvordan man sætter et design op. Har du nogle små tips til det, så del dem endelig.

● Madindlæg - Eventuelt med opskrift
Vis dine læsere din lækre mad. Har du en opskrift på det, så del også gerne den, så de også kan lave det en dag. Og tag gode billeder af det hele - det gør det hele lidt mere appetitligt at se på.

● Tips til indlæg (Indhold, billeder, opsætning osv)
Fx et indlæg som dette I sidder og læser lige nu. :D Derudover kan det være tips til hvordan man tager gode billeder til jeres indlæg. Hvis man ligger inde med nogle gode idéer eller tips til hvordan man gør forskellige ting, så del det da gerne med andre bloggere.

● Giveaways
Disse indlæg ser man ofte i blogverdenen, og det er en super god måde at fortælle sine besøgende hvor meget man værdsætter dem. Er man heldig kan de også være en god måde at øge ens besøgstal på. Så har man muligheden for det, så benyt jer endelig af det.

● Makeup looks
Det er altid lækkert med lidt inspiration til makeup looks, og derfor elsker jeg selv at dele dem med mine læsere eller få inspiration hos andre bloggere der deler deres looks. Elsker at lege med farver og forskellige måder at bruge dem på, så disse indlæg er især nogen af dem jeg nyder mest.

● Test produkter/gadgets/services
Dette er noget jeg især selv elsker at gøre. Elsker at prøve nye ting og dele mine erfaringer med mine læsere. Om det er noget jeg selv har købt eller om det er noget jeg har fået tilsendt, så er det lige sjovt for mig. Det kunne jo være at man fandt noget man bliver rigtig glad for.

● "Dagen i billeder"-indlæg
En gang imellem er det rart med indlæg uden alt for meget tekst. Men hvis du stadig gerne vil fortælle dine læsere hvad du har fået dagen til at gå med, så gør det i form af billeder. Tag billeder af det du laver og ser i løbet af hele dagen, og lav så et indlæg med dem. En sjov og lidt anderledes måde at gøre det på.

● Stemningsbilleder
Har du taget billeder til en fødselsdag, til en brunch, tur i byen med vennerne eller andet, så del dem med dine læsere på bloggen. Det er altid hyggeligt at besøge en blog der har indlæg med sådanne stemningsbilleder. Elsker selv at tage dem når jeg er steder henne, men man skal altid tænkte på, at undgå at tage billeder af folk der muligvis ikke ønsker at komme med på bloggen. Så ha' altid det i tankerne når du tager billeder til bloggen.

Det var så min liste over indlæg-emner hvis man står og er lidt tom for idéer. Håber I kan bruge den til noget. :) Den har i hvert fald ofte hjulpet mig når det var svært at komme igang. :P Og sidder du derude og har overvejet at lave en blog, så kan dette være en rigtig god hjælp til en nem start.Translate posts in the bottom of my blog

2 kommentarer:

 1. Vildt fedt indlæg, man har altid så mange ideér, det er bare så svært at få dem ned - tror jeg vil gemme dette til når jeg selv har skrive blokade! :D
  Tjek min blog: http://meisleref.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det var skam så lidt, og det er du meget velkommen til. :D Tjekker din blog ud med det samme.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)