Intense Eyeliner fra Yves Rocher

Første gang jeg så disse eyelinere på Yves Rochers hjemmeside tænkte jeg "Eyeliner?! Jamen hvordan?!", og fik derfor aldrig taget mig sammen til at købe en hjem og teste den, men nu har jeg to. :D Jeg havde håbet på måske den blå eller røde i stedet for den sorte, men det overlever jeg. Men jeg var som sagt ret skeptisk, da den jo ikke har samme tykkelse hele vejen ned, og så tænker jeg at den med tiden nok ikke bliver nem at bruge. Og så er det svært at lave en fin tynd linje. Men det er så ikke meningen med disse. Det er meningen at disse er til de mere dramatiske looks, og det må jeg sige at de lever op til. Måske ikke så meget den grønne, men den sorte gør.

Med eyelinere er det ikke altid nemt at lave de bløde looks, da de har en tendens til at være meget hårde og svære at tvære ud - medmindre de er cremet, og der er disse heldigvis cremede nok til at lave netop de looks. Det er noget jeg er glad for, da jeg ellers ikke kan se hvordan jeg skulle få dem brugt. Jeg leger for tiden med de mere bløde og udtværede liner-looks og der fungerer denne eyeliner perfekt. Så hvis du ikke er så meget til det skarpe eyeliner-look, så er disse værd at prøve da du kan lave en fin udtværing og gøre dem super fadende. Og den sorte er super intens i farven, så det er virkelig en lækker ting.


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)