X-Files er snart tilbage med 6 nye afsnit!!!!!

De sociale medier bugner her til morgen med nyheden om at "The X-Files" kommer tilbage med hele 6 nye episoder... JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! *Puster ud igen* Ja jeg er virkelig oppe og køre. :D X-Files har fyldt en del i min barndom og jeg sad ofte oppe til langt ude på natten - selvom jeg ikke måtte - bare for at se den serie. Jeg var kæmpe fan og var smask-forelsket i Fox Mulder. :P Så meget at jeg havde en plakat hængende på et af mine skabe som jeg gik og kyssede lidt på hver dag. Og så har jeg altid været meget fascineret af aliens og rummet, og det var primært pga. denne serie.
Så da jeg så dem begge tweete om det i morges, og folk begyndte at spørge mig om jeg havde set nyheden, så gik det op for mig hvad der var gang i. Jeg har stadig ikke fået armene ned af bare ren jubel og har et boblende hjerte, glædestårer i øjenkrogen og det største smil på læberne lige nu. Det er virkelig dagens bedste nyhed!

Så nu håber jeg bare at de allerede kommer ud en gang til efteråret - de går nemlig igang med at lave episoderne denne sommer. Så nu har jeg noget lækkert at se frem til.


Translate posts in the bottom of my blog

2 kommentarer:

 1. Jeg så det også på twitter i nat og var helt oppe og køre over det..
  Det er virkelig en af de serier jeg så mest, så glæder mig også helt vildt..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Er ret sikker på at det bliver 6 super fede afsnit med de muligheder de har i dag i forholden til dengang :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)