Gør min altan klar til Sommeren

Det er stadig for koldt til at sidde ude og nyde altanen, men derfor fik jeg alligevel i dag hentet mit bord op fra kælderen og fik ryddet op derude. Fik også støvsuget, da der var jord, glimmer, falsk sne osv overalt derude. *Hahahahha* Så nu mangler jeg bare lidt nye blomster og så vil jeg gerne have købt lidt nyt derud til så det bliver super hyggeligt.

Skal også have fundet ud af om jeg vil have det stående sådan som det står nu, eller om jeg skal rykke lidt rundt. Der er jo ikke de store muligheder når der ikke er så meget plads.Translate posts in the bottom of my blog

2 kommentarer:

  1. Synes altid din altan har været rigtig hyggelig, selv om den ikke er så stor...
    Du formår at udnytte pladsen godt :) er slet ikke så kreativ når det kommer til vores terrasse :)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)