Det har været en smuk dag

Vejret har virkelig været god ved os i dag. Jeg har faktisk ikke haft varme på de sidste 4 dage, og jo det er da en smule koldt om formiddagen, men lige så snart solen kommer om til stuen, så bliver her dejligt lunt. Og det er ikke engang koldt at have altandøren stående åben. Og nu hvor vejret viste sig at være så fint, så gik jeg igang med at gøre altanen klar til sommeren (Kan I se i indlægget før dette), og skal i morgen ned i Jysk og kigge på nogle ting derud til. Om jeg køber noget er ikke sikkert, men finder jeg noget jeg synes jeg skal have derude, så skal jeg nok have det med hjem. :) Blomster osv må nok vente lidt endnu, men håber jeg kan få det gjort hyggeligt derude.

Ellers har jeg bare rendt rundt og hygget med mig noget blegning af håret, lidt oprydning og så var viceværten også lige et smut forbi. Vi havde jo planer om at skulle sætte en hylde op ude i køkkenet, men da vi så smuttede ned på hans værksted, blev vi enige om et skab i stedet. Han har nemlig et smalt et stående, og det tror vi ville være perfekt derud til. Så det ville han vist kigge forbi og sætte op i morgen. Det bliver rart at kunne få udnyttet den tomme plads imellem skabe og vinduet.

Slås her til aften med en ryg der ikke har været helt tilfreds med mig i dag. Den store aktivitet ude på min lille altan har virkelig sat sine spor. Så jeg er bange for at jeg bliver stiv som et bræt i morgen. Men tiden må vise om det bliver så slemt. Vil prøve at læne mig lidt tilbage nu her og få læst lidt.

Håber I derude har haft en god dag, og at I har fået nydt det gode vejr. :D


Translate posts in the bottom of my blog

4 kommentarer:

 1. Det har virkelig været en skøn forårs dag.
  Lækkert hvis det skal op i køkkenet, glæder mig til at se. :D

  Håber du nyder aftenen og får slappet godt af :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Regner med at der kommer billede af køkkenet i morgen. :)

   Slet
 2. det har været rigtig skønt i dag :) håber foråret for alvor er på vej, og at den ændring de har snakket om i vejret, kun er forbigående.

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber også den dumme frost osv er meget kortvarig. For nu vil jeg gerne have lidt varme. :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)