Shopping i Jysk senere

Som jeg skrev på Facebook og Twitter her for noget tid siden, så har jeg taget en beslutning mht. altanen. Det irriterede mig at der var så meget stilforvirring derude, og jeg vil bare gerne have det lidt simpelt og mere hyggeligt. Og det er svært når der er så mange forskellige materialer i så mange forskellige farver, såå.... Jeg har taget den beslutning at pakke bordet sammen igen, og smide min blå stol ned i kælderen, og så skal det skiftes ud med en bænk.

Det bliver meget mørkt derude når både bænk og blomster-reol er sort, men med hvide krukker, og hvide puder og tæppe, så burde det kunne lysne det en smule op. Det hjælper så heller ikke at tæppet er mørkegrønt, men det må stadig gerne ligne lidt en 1-sals have. :D Så det beholder jeg - plus at det er behageligt at gå på i stedet for det isnende kolde beton.
Derudover så tilføjer jeg nogle hvide detaljer for at lysne det hele op.

Kommer så til at mangle et bord, men brugte det ikke ret meget sidste år, andet end til at sætte ting af på, så det vil jeg bruge mine hvide skamler til. De fylder ingenting og kan sættes væk, så det er rigeligt "bord" til mig.

Noget jeg så desværre har været nødt til, er at tage Prinsen's hylde ned. Pladen var også godt muggen, så den var ikke særligt pæn længere. Nu mangler jeg bare at få den sidste vinkel ned, men fjolset der satte den op har smadret den ene skrue, så kan ikke skrue den ud. Så skal lige se hvad fanden jeg gør før at få den ud. Så Cosmo må hoppe op på blomster-reolen hvis han vil stå og kigge ud på menneskene på vejen. Ellers må jeg finde en anden løsning til ham. :D Men tror han kommer til at nyde bænken, da den bliver blød og lækker at ligge på.

Så det er min plan. Min vicevært har sagt at han gerne kører mig her senere, så skal lige have ringet til mine forældre og aflyst træning i dag. Så må jeg tage mig en lang gå- og cykeltur her i weekenden i stedet for. :D Glæder mig helt vildt til at arbejde videre på altanen. Håber så bare at jeg kan finde ud af at samle den bænk der. *Hahahahahah* Må tiden vise. Skal nok holde jer opdateret herinde. :D


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)