Nu med en langt mere hyggelig altan!

Jeg er totalt smadret i kroppen her til aften. Havde sygt ondt i ryggen da jeg stod op, men kom ud og gå en lille tur alligevel, for jeg ville så gerne nyde det gode vejr. Så turen gik forbi Jysk, hvor jeg fik skrevet ting op jeg skulle købe ud til altanen - som I også kunne se i mit forrige indlæg. Da jeg kom hjem begyndte jeg at rydde ud på altanen og tage låger af et par skabe i køkkenet, da viceværten og jeg også havde et projekt derude der skulle ordnes. Turen gik derefter ned til Jysk, hjem igen og samle bænk og sætte på plads ude på altanen. Og så skulle der ordnes i køkkenet. Og hold da op hvor er det blevet fint begge steder! Og jeg takker min vicevært mange gange. Det er sku ikke mange steder man har sådan en hjælpsom vicevært. :D

Blev så også nødt til at gøre rent her til aften, da her lignede noget der virkelig var løgn efter alt vores bygge og samle rod. :P Så nu kan jeg tage en velfortjent forkælelses-dag i morgen. Havde ellers planlagt fodbad osv i dag, men da det hele trak lidt ud, så tror jeg bare jeg prøver at få varmen igen under et tæppe.

Nå, men synes da lige at I skulle se hvordan altanen blev. :DTranslate posts in the bottom of my blog

5 kommentarer:

 1. Det er bare blevet så godt søde, virkelig hyggeligt.
  Er sted man rigtig kan sidde og drømme sig lidt væk.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis ja :D Og jeg havde brug for sådan et hyggehjørne. :D

   Slet
  2. Det er altid rart med lidt fornyelse og et hyggehjørne..
   Jeg har selv sååå mange ideer til når jeg engang får have, kan slet ikke vente. :D

   Slet
  3. Ja :D Og var nede og få 199kr tilbage i dag, da de har den på tilbud nu her, så det var bare super lækkert. :D
   Åhhh ja... ville også ønske jeg havde en privat have, men må nøjes med altanen. :D

   Slet
  4. Nå jeg får have så må du komme lige så tit du vil.. så slå vi telt op.. ha ha :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)